Live acumAsia Express - Drumul comorilor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

Ce s-a întâmplat în Sacrificiul episodul 17. Cele trei surori află un adevăr dureros despre familia lor, Andrei își urmează inima, iar Alin Oprea este gată să se sacrifice pentru familie căsătorindu-se cu Lili

În episodul 17 din serialul Sacrificiul s-au aflat multe secrete! Cele trei surori au aflat cine au fost părinții lor, Andrei află ce lucruri oribile a făcut tatăl lui, iar Alin este gata să se căsătorească cu Lili pentru a salva reputația familiei.

Alin și Andrei află adevărul despre tatăl lor

În excursia organizată de Elena, Eva şi Veorica, pentru a afla adevărul despre ce s-a întâmplat cu părinții lor, acestea găsesc un lucru așteptat! Acestea găsesc o scrisoare ascunsă sub un tablou vechi, cu toți membri familiei, din casa în care au copilărit.

Cele trei surori își amintesc de clipele petrecut în această casă, iar emoțiile le copleșesc. Acestea află din scrisoare că părinții lor i-au ajutat pe partizani, ascunzându-i în casa lor, oferindu-le mâncare și adăpost, iar acest lucru le-a adus o moarte cumplită și nemiloasă. „Părinții noștri au fost niște eroi”, a spus Eva după ce a terminat de citit scrisoare.

Andrei primește un telefon de la Ștefania, care îi spune că nu vrea să se mai întoarcă la școală, fiind iar victima unor răutăți pe care colegii ei le spun. Ștefania a fugit de la școală în timpul programului, reușind să iasă pe o fereastră de la demisol și l-a anunțat pe Andrei că se află pe bulevardul care duce spre școală. Acesta a luat-o de acolo cu mașina și a încercat să o consoleze, spunându-i că totul este în regulă, iar Ștefan a luat o decizie, aceea de a o muta pe fetiță la altă școală.

Curioasă fiind de ce înseamnă jignirile colegilor, Ștefania l-a întrebat pe tatăl ei ce înseamnă „amanți”. Ștefan, ferm, i-a explicat fetei că „amanți înseamnă doi oameni care se iubesc foarte mult”.

Ştefan îi mărturiseşte fiului său, Andrei, motivul şantajului ambasadorului. Acesta spune că tatăl lui Lili îl are la mână cu un dosar mai vechi în care a făcut trafic de arme. Pentru că situația devine din ce în ce mai complicată, Stefan Oprea a decis să-i spună adevărul fiului lui, Andrei, despre fapta lui din trecut, pentru care acum este obligat să plătească.

Acesta i-a povestit cum a făcut trafic cu arme, iar tatăl lui Lili îl are la mână cu aceste informații, având dovezi despre afacerile lui cu mercenarii. Ambasadrul nu se va opri doar la a-i face rău lui, ci va încerca să le facă rău tuturor din familie.

„Ai o obligație față de familia ta”, i-a spus pe un ton autoritar Ștefan fiului său. Andrei nu a acceptat nici de data aceasta, după ce a aflat adevărul, să se căsătorească cu Lili, și astfel a plecat la munte, îndrumat de inima lui care bate pentru Ioana.

După ce a aflat că are un băiat dintr-o relație mai veche, Laviniu îi face cunoştinţă Narcisei cu fiul său, Mădălin.

Narcisă este încântată încă de la început, iar Mădălin i-a intrat repede în grații: „Săru-mâna mămica mea!”. Laviniu a rămas surprins de reacția soției lui, atunci când acesteia i-a apărut un zâmbet până la urechi. Narcisa este sigură că de data aceasta va avea un copil, iar Mădălin este consolarea perfectă. Deja se simte mai bine, iar viața ei este de acum una așa cum și-a dorit-o.

După discuția dintre Ștefan și Andrei, Alin Oprea a venit cu o soluție care să ajute familia să scape de amenințările Ambasadorului. Acesta i-a explicat tatălui lui că el va ajuta familia să scape din impas și că își dorește ca membri acestei familii să conducă țara, iar acest lucru înseamnă compromisuri. Alin îi propune tatălui lui să îl lase să se însoare el cu Lili, astfel toată lumea este împăcată.

Reacția lui Ștefan este plină de uimire. Cu siguranță că nu se aștepta ca acesta să ia toată responsabilitatea asupra lui.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!