Live acumSacrificiul (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

„Sacrificiul”, la final de sezon. Cristina Ciobănaşu, dezvăluiri despre ultimul episod din cel mai iubit serial

Oana, Denis şi Daniel, principalii actori ai serialului „Sacrificiul” ne-au dezvăluit ce se mai întâmplă pe platourile de filmare. Iar acum îi dăm cuvântul Cristinei Ciobănaşu, Iris în „Sacrificiul”.

Iris

De data asta nu a mai venit ea la Observator. O echipă de-a noastră a fost în schimb la ea. Nu uitaţi, este joi, aşa că în seara asta avem episod nou şi nu orice episod, ci ultimul, din acest sezon. Iar Cristina şi personajul ei vor suferi ceva schimbări în sezonul doi.

Uneori viaţa nu bate serialul, ci se împleteşte cu el. Este cazul Cristinei Ciobănaşu, acum, studentă din nou la facultatea începută cu cinci ani în urmă. De dragul actoriei, a spus la un moment dat "stop" studiilor. Cu mai bine de 10 ore de filmări pe zi, cinci zile din şapte, i-ar fi fost practic imposibil să mai ajungă şi la cursuri. Acum, a găsit ocazia perfectă să se reîntoarcă pe băncile facultăţii.

„Am zis că e un moment bun să le reiau și să le și termin, pentru că studiile sunt importante. Și, de ce nu, apoi să fac un master în actorie, pentru că asta este meseria pe care o practic de 10 ani”, a declarat Cristina Ciobănașu.

Aceeaşi dorinţă pe care o are şi Iris, personajul pe care îl interpretează în serialul Sacrificiul.

Pentru Cristina, actoria este ceva nativ, căci nu are studii în domeniu. Cel puţin, nu momentan. Este studentă la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice. Dincolo de asemănările cu personajul ei, există bineînţeles şi deosebiri. Şi tocmai diferenţele sunt cele care transformă rolul într-o provocare.

„Nu stiu dacă Iris a renunţat la familie, dar a plecat departe de familie să îşi urmeze visul, nu ştiu dacă eu aş putea sa fac asta, sa îmi las familia aici şi să mă duc în altă ţară să studiez pentru nu ştiu ce perioadă şi poate să mă și stabilesc acolo. Pentru mine familia e cea mai importantă şi toată viaţa m-am luptat să îmi ţin oamenii dragi aproape. Acum fratele meu a terminat facultatea şi am tras de el să ia note bune să poată avea şanse, să ia un loc de muncă bun în Bucureşti ca să fim alături unul de celălalt”, a spus actrița.

Schimbări majore nu o aşteaptă pe Cristina doar în viaţa reală, ci şi pe platourile de filmare. „Sper că este clar că Amza şi Iris sunt prieteni, Amza a incercat să depaseasca bareira prieteniei, dar nu prea i-a mers cu Iris, care a fost focusată pe studii, prin urmare, vom vedea că în sezonul doi va fi la studii, iar Amza îşi va face de cap, nu stim cu cine, nu stim cum, ce pot spune despre sezonul doi este că vom avea personaje noi, vor fi răsturnări de situaţie”.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!