Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Ups! Diva, înșelată de Bobi, în „Sacrificiul”? „Ești o fată frumoasă, foarte tristă și foarte singură”

Diva este pe cale de a fi înșelată, în „Sacrificiul”? Bobi s-a oprit lângă Irina, în parc, după ce a văzut-o plângând singură. A invitat-o la o cafea și i-a ascultat oful, cu răbdare și… Fascinație?

Bobi, în „Sacrificiul”.

„Eu sunt pasionat de yoga și experimentez tot felul de tehnici de relaxare. Și am dezvoltat un sistem propriu prin care pot comunica cu oamenii aflați în suferință. Pot să văd dincolo de cuvinte. De exemplu, tu ești o fată frumoasă, foarte tristă și foarte singură. De obicei, oamenii se întâlnesc cu un prieten sau cu o rudă sau cu cineva foarte apropiată ca să își verse oful, dar să știi că singurătatea face de obicei ca lucrurile să pară mai dramatice decât sunt. Cu ce te ajut?”, a încercat Bobi să o consoleze pe Irina.

„Cu nimic! Sunt săracă, n-am job, n-am iubit… Și ce e cel mai nasol este că n-am speranță. Hai, ajută-mă!”, i-a spus Irina (Ioana Blaj), cu ironie.

Nici vorbă ca Bobi, interpretat de Conrad Mericoffer, să se supere sau să facă un pas înapoi! El a invitat-o la o cafea, ca să afle mai multe.

„Când am intrat la actorie, eram atât de fericită, deplină de speranțe, de vise. Și când am ieșit și mi-am dat seama ce se întâmplă, de fapt, în industria asta, mi-am dat seama că sunt o cauză pierdută. Măi, Bogdane, în meseria asta a noastră, norocul joacă un rol nepermis de mare. Tu poți să-ți imaginezi că pe mine m-au chemat la un casting pe care nici nu l-am dat, pentru că ei căutau urâte? Nu e de râs. Eu trăiesc o dramă.

Tata e mereu cu capul în nori, mama plânge ca disperata… Iar eu nu știu încotro să o apuc. Și știi ce cel mai nasol la vârsta asta? Să-ți pierzi speranța. Și eu mi-am pierdut-o. M-am săturat să stau în fiecare dimineață să văd dacă îmi sună telefonul, dacă primesc vreun mesaj, dacă mă cheamă cineva la casting, și să nu sune nimeni niciodată”, a spus Irina, care a primit apoi o îmbrățișare de la partenerul Divei (Oana Zăvoranu).

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro