Live acumMireasa
Prime Time 20:00Observator Sport

Sacrificiul

MIERCURI | ora 20.00

Ioana îi dă lui Andrei o lovitură grea! S-a aflat motivul pentru care a fugit de la nuntă

Sacrificiul sezonul 2 episodul 1: Ioana merge la Eva și, cu lacrimi în ochi, își cere iertare pentru faptul că i-a rănit pe toți și că l-a supărat pe Andrei.

„Dacă vă iubiți o să fie bine”, i-a zis Eva tinerei. Aceasta i-a spus că fuga nu este o soluție și că ar trebui să se gândească la suferința lui Andrei.

Ioana are un secret pe care pare că vrea să-l dezvăluie, fiindcă apăsarea sufletească e tot mai mare. Ce anume ascunde tânăra?

„Ai promis, Ioana, că de la tine va afla totul. Nu poți să pleci acum. Nu ai voie să pleci acum. Nu ai cum să faci aceeași greșeală de două ori”, a zis Eva, în primul episod din sezonul 2 al serialului Sacrificiul.

„Nu am forță să mă uit în ochii lui, am crezut că o să am...Dar nu am”, a zis tânăra cu lacrimi în ochi.

Ușa s-a deschis și Andrei și-a făcut apariția. Pentru prima oară după mult timp, cei doi au dat ochii unul cu celălalt.

Andrei din Sacrificiul primește o nouă lovitură de la Ioana

Ioana i-a mărturisit că îi este teamă că dacă se întoarce atunci va vedea că el o urăște.

„Niciodată nu am crezut despre tine că îți lipsește curajul”, i-a zis acesta, încerând s-o îndemne să spună ce are pe suflet.

Emoții, durere, lacrimi și un mare dor, cam așa s-ar descrie pe scurt întâlnirea dintre cei doi. Ioana nu a mai putut să îndure apăsarea și i-a zis că fuga de la nuntă a părut cea mai bună soluție, la momentul respectiv.

„Pentru că te iubesc am venit și vreau să afli adevărul, ca să-ți continui viața. Sunt însărcinată”, a zis ea.

Ce se va întâmplare oare cu cei doi?

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro