Live acumFilm: Eroi de Sacrificiu
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Momentul adevărului! Amza a aflat de unde are Maria vânătăia de pe spate! „M-am accidentat grav”

În episodul 2 din sezonul 2 al serialului Sacrificiul, Amza se trezește destul de târziu și acest lucru nu scapă mamei sale, care îl poftește de îndată la o cafea.

Totuși, acesta este și momentul în care tânărul află care este îngrijorarea mamei sale. Eva îi dezvăluie faptul că Maria ascunde un secret.

„Avem de vorbit, trebuie să-ți spun un lucru foarte important. Trebuie să vorbești cu Maria, dar cumva mai subtil, s-o iei mai ocolit. Ștefania a intrat peste ea în baie, din greșeală, și a observat că are o vânătaie pe spate.

Mă gândesc că tu ai putea să descoperi misterul acesta mult mai repede, sunt șanse mult mai mari”, a zis mama tânărului.

Amza află un adevăr dureros în episodul 2 din sezonul 2 al serialului Sacrificiul

Amza se reîntâlnește cu Maria și cei doi petrec timp împreună, povestind despre viața ei la Paris. Aceasta i-a povestit despre sacrificiile făcute de dragul carierei și de durerea suportată după ce cazi de pe cele mai înalte vârfuri.

citește și: Ioana leșină în timp ce Robert și Andrei se iau la bătaie! Cine este tatăl copilului?

„Nu mai dansez de mult. M-am accidentat grav și nu se mai poate face nimic. Legat de vânătaie...Am căzut. Obosită, distrusă după moartea mamei”, a dezvăluit Maria.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală în episodul 2 din sezonul 2 al serialului Sacrificiul? Află totul urmărind materialul video de mai sus!

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro