Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Porție triplă pentru fanii serialului Sacrificiul! Câte trei episoade, în fiecare miercuri la Antena 1

Sacrificiul, cel mai nou produs semnat de Ruxandra Ion, va continua cele trei povești de dragoste inspirate din viața reală într-o doză mai mare în săptămâna dedicată femeii. Astfel că în această săptămână, telespectatorii vor putea urmări atât miercuri, 4 martie, cât și joi, 5 martie, câte trei episoade din serialul Sacrificiul – Alegerea.

Serialul Sacrificiul, câte trei episoade, în fiecare miercuri la Antena 1

Începând cu 11 martie, în fiecare miercuri, telespectatorii vor putea urmãri câte trei episoade ale serialului.

Ioana (Oana Cârmaciu) și Andrei (Denis Hanganu) au avut parte de cununia civilă, dar s-au lovit de problema testului de paternitate, care inițial arăta că Robert (Daniel Nuță) este tatăl copilului Ioanei. Cel de-al doilea test făcut la insistențele lui Andrei Oprea a arătat că el este tatăl biologic, astfel că problemele dintre cei doi par a fi uitate. Dacă Robert va renunța la femeia iubită și cum va evolua relația dintre Ioana și Andrei, telespectatorii vor putea urmări în următoarele episoade din Sacrificiul – Alegerea.

Porție triplă pentru fanii serialului Sacrificiul! Câte trei episoade, în fiecare miercuri la Antena 1

Maria (Mădălina Bellariu) a fost greu încercată mai ales după moartea mamei sale, ceea ce a și făcut-o să se întoarcă în țară. În casa familiei Oprea l-a găsit pe Amza (Vlad Gherman), cel care o ajută să se îndepărteze de toate dramele din trecut și care o face să se simtă în siguranță. Deși găsește alinarea alături de Amza, Maria va fi pusă față în față cu trecutul său. Cine este bărbatul care și-a făcut apariția în casa familiei Oprea cu un buchet de trandafiri albi, dar și prin ce încercări va trece relația dintre ea și Amza, telespectatorii vor putea urmări în următoarele episoade din serialul Sacrificiul – Alegerea.

Porție triplă pentru fanii serialului Sacrificiul! Câte trei episoade, în fiecare miercuri la Antena 1

Irina (Ioana Blaj) a fost nevoită să facă o alegere grea pentru a-și ajuta familia să nu piardă casa. A acceptat propunerea Divei (Oana Zăvoranu) de a fi mama purtătoare pentru copilul ei și al lui Bobi (Conrad Mericoffer). Apropierea dintre Irina și Bobi este mai mult decât o simplă prietenie. Cum va îndura Irina momentele care vor urma, dar și cum va reacționa Diva când va realiza intimitatea cu care cei doi se tratează, telespectatorii vor putea urmări în data de 4 și 5 martie cu câte trei episoade pe zi, ulterior urmând ca serialul Sacrificiul - Alegerea să fie urmărit în fiecare miercuri cu câte 3 episoade începând cu data de 11 martie.

Dacă vreți să fiți mereu conectați la cele mai proaspete știri despre serialul Sacrificiul, sau dacă vreți să revedeți cele mai bune momente ale noului sezon, ne puteți urmări pe paginile de Facebook, Instagram, dar și pe YouTube.

Video