Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

Șoc imens la finalul primului sezon al serialului „Sacrificiul”! Mireasa a fugit! Motivul pentru care Ioana s-a răzgândit, chiar înainte de cununia civilă! „Îmi pare rău!”

Șoc imens la finalul primului sezon al serialului „Sacrificiul”! Ioana a fugit, chiar înainte de cununia ei civilă, lăsând în urmă un bilet pentru Andrei, care aștepta să îi devină soț.

Ioana, în „Sacrificiul”.

După ce toată lumea s-a gătit pentru cununia civilă, ce a fost organizată în casa familiei Oprea, lângă bradul de Crăciun, mireasa s-a răzgândit. Ioana, interpretată de Oana Cârmaciu, s-a făcut nevăzută.

Surorile ei, Irina (Ioana Blaj) și Iulia (Ana Crețu), dar și Iris (Cristina Ciobănașu), care ar fi trebuit să o însoțească până la locuința familiei Oprea, au fost nevoite să se prezinte la eveniment doar cu biletul lăsat de ea.

„Îmi pare rău, dar nu pot!”, a scris Ioana pe bilet, șocându-i pe Andrei și pe toți cei care așteptau să îi vadă, în sfârșit, căsătoriți și fericiți.

Ioana a luat decizia de a nu se mai prezenta la cununie civilă după ce a aflat ea însăși ceva ce i-a dat fiori. Aflați motivul din clipul de mai jos din serialul „Sacrificiul”.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ .

Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!