Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

Ştefan Oprea a făcut infarct! Vestea ce l-a adus aproape de moarte! „Jur, am fost de față!”

Ștefan Oprea a făcut infarct, în episodul 27 din primul sezon al serialului „Sacrificiul”, după ce a primit o veste ce l-a șocat.

Ştefan Oprea a făcut infarct, în „Sacrificiul”.

După ce a aflat că o lucrare de la Poiana Brașov i-a fost ruinată, Ștefan Oprea, interpretat de Claudiu Istodor, a primit un apel telefonic ce i-a provocat un infarct.

Ștefan Oprea a aflat că nu a fost vorba despre o greșeală, ci despre un sabotaj… Făcut de fiul lui cel mare, Alin (Alexandru Ion).

„Betonul de la Poiana Brașov a fost schimbat de fiul dumneavoastră. Într-un fel vă seamănă! Alin e însetat de putere și de glorie! Jur, am fost de față! Alin și șeful de șantier au fost mână-n mână!”, i-a spus secretarul său.

Ștefan Oprea tocmai ce îi spusese fiicei sale, Ștefania, interpretată de Julia Marcan, că a aflat motivul pentru care nu mai vorbește cu nimeni, și că nu este cazul să se îngrijoreze, pentru că ea nu va muri.

„Ștefania, eu știu la ce te gândești, dar nu ai dreptate! Nici vorbă de așa ceva! O să vezi! O să crești mare și o să fii sănătoasă!”, i-a spus el fiicei lui, care a văzut apoi și-a văzut tatăl prăbușindu-se.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!