Antena Căutare

Romică Țociu, roast-uri dure la Scena misterelor! „Le urez românilor să se iubească din suflet, ca toți oamenii din showbiz cu Bianca Drăgușanu” – Video

Romică Țociu, coprezentator la „Scena misterelor”, a făcut roast-uri dure în ediția de joi a emisiunii. „Victimele” lui au fost Bianca Drăgușanu, Oana și Viorel Lis, Marina Voica, Gabriel Dorobanțu, Dan Capatos, dar și Dan Negru.

Romică Țociu, coprezentator la „Scena misterelor”, a făcut roast-uri dure în ediția de joi a emisiunii. „Victimele” lui au fost Bianca Drăgușanu, Oana și Viorel Lis, Marina Voica, Gabriel Dorobanțu, Dan Capatos, dar și Dan Negru.

„Apropo, Dane! Ți-am spus vreodată că te iubesc? Nu? Foarte bine, că nu voiam să te mint. Înțelegi?”, a început Romică Țociu.

„Fii atent ce mi s-a întâmplat. Am fost la Mitropolie cu domnul Viorel Lis. O scoseseră pe Sfânta Parascheva și am zis să îl scot și pe el un pic. Dar când am ajuns acolo l-a confundat lumea și au început toți să-l pupe. Ăștia credeau că am ieșit cu moaștele, pe cuvântul meu de onoare! Pe cuvântul meu dacă glumesc! Nu știi câtă pomană am primit! Abia acum am înțeles! Cum să nu te faci cât Oana Lis dacă nu mănânci colivă în fiecare zi? E normal!”, a fost primul roast al îndrăgitului actor.

A urmat la „roast” și Bianca Drăgușanu. Romică Țociu a făcut referire la relațiile vedetei cu mai mulți bărbați din showbiz.

„Vreau să le urez tuturor românilor, din tot sufletul, să se iubească din suflet, așa cum au făcut-o Victor Slav și Bianca Drăgușanu! Adrian Cristea și Bianca Drăgușanu! Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu! Oamenii din showbiz în general cu Bianca Drăgușanu!”, a spus Romică Țociu.

„Vreau să spun că am o inimă de aur, pe cuvânt. Și vreau să spun că îl respect foarte mult pe Gabriel Dorobanțu. Chiar a vrut să facă și el un spectacol mare la Sala Palatului. S-au dat aproape toate biletele. Bravo! I s-au făcut 7 ani de când i-au fost scoase la vânzare”, a fost un alt roast făcut de Țociu la „Scena misterelor”.

Dan Negru a încercat de mai multe ori să îi acopere gura lui Romică Țociu, dar a venit și rândul lui la „roast”.

„Pe tine, Dane, te respect cel mai mult, pentru că tu ai rezistat în televiziune chiar și când nu aveai motiv, pe cuvânt! Ești celebru, ai bani, și cu toate astea continui să faci televiziune de dragul oamenilor. Spun asta cu toată sinceritatea, pe cuvânt! Așa tărie de caracter nu am văzut la nimeni până acum! Bine, mai mult caracter, că la vârsta asta tărie…numai la whisky”, i-a spus Țociu.

Urmăriți întregul moment în clipul de mai sus din emisiunea „Scena misterelor”.

King Kong, Captain America, Moș Ene, Roboface, D’Artagnan și Turta dulce din Shrek urcă pe Scena misterelor... Gorila uriașă King Kong a cântat „Jaga, Jaga” la Scena misterelor, apoi a bătut vedetele din platou! „Mâine voi avea vân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x