Scena Misterelor

JOI | ora 20.00

Romică Țociu și-a făcut implant de păr… de mistreț și a făcut un anunț bombă la „Scena misterelor”! „Vreau să mă însor” - Video

 

Romică Țociu a avut o apariție de senzație în cea de-a treia ediție a emisiunii „Scena misterelor”. Și-a făcut implant de păr, dar nu de păr banal de om, ci de mistreț, și a făcut un anunț bombă – vrea să se însoare, deși este căsătorit.

„Eu n-am mai avut păr de la grădiniță. Îți dai seama ce mare bucurie pe mine? Am fost la un medic de acesta italian și mi-a dat cu 10 lei firul de păr. E mai ieftin ca laleaua. Nu e păr de om. Mi-am pus păr de porc mistreț. Mi-a zis doctorul că se mișcă o perioadă, o lună-două, de colo-colo. Am trecut pe aici, a leșinat femeia de serviciu”, a spus Romică Țociu.

„Vreau să mă însor, Dănuț”, l-a anunțat el pe Dan Negru, care i-a amintit imediat că el este deja însurat.

Observația lui Dan Negru nu i-a convenit lui Romică Țociu, care l-a certat imediat pe simpaticul prezentator.

„Aoleu, parcă ești nevastă-mea. Vai de capul meu! De câte ori dau de o gagică de asta mai mișto, ori e ea căsătorită, ori eu însurat. Mia trebuie în viață să mai faci și concesii”, a spus Țociu.

Iubitul artist a dezvăluit și ce a făcut ca să atragă atenția femeilor asupra lui, la piscină.

În cea de-a treia ediție „Scena misterelor”, Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Maria Cârneci și Șerban Copoț, din echipa Galacticilor, și Dorian Popa, Rona Hartner, Andrei Duban, Amna și Cezar Ouatu, din cea a Starurilor, au primit misiunea de a ghici cine sunt personalitățile din spatele măștilor.

Urmăriți apariția de senzație a lui Romică Țociu la „Scena misterelor” în clipul de mai sus.  

🎭 Scena Misterelor - vezi pe cine ascund măștile spectaculoase! 📲 Intră acum pe platforma AntenaPlay și vezi ediții integrale >>> https://s.a1.ro/yHaBK3yfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe