Antena Căutare

Show de excepție în cea de-a doua ediție a emisiunii „Scena misterelor”!

Spectacol de cinci stele, momente magice și transformări memorabile! Cea de-a doua ediție a emisiunii „Scena misterelor” a adus publicului un show de zile mari!

Spectacol de cinci stele, momente magice și transformări memorabile! Cea de-a doua ediție a emisiunii „Scena misterelor” a adus publicului un show de zile mari!

STRĂJERUL COPAC

Străjerul Copac a fost prima mască apărută pe scenă în cea de-a doua ediție a emisiunii „Scena misterelor”, prezentată de simpaticul Dan Negru!

Pentru ca cele două echipe de vedete să ghicească mai ușor ce personalitate se află atât de bine deghizată în spatele măștii de copac, celebrul actor Emil Mitrache, alias Americanu’, a pus la cale o super scenetă amuzantă cu Străjerul Copac!Show de excepție în cea de-a doua ediție a emisiunii „Scena misterelor”!

Și fiindcă nu s-au descurcat, Dan Negru a mai dat celor două echipe de vedete o șansă. Alina Eremia și Diana Munteanu, îmbrăcate până la gât în niște baloane uriașe, au răspuns contracronometru la întrebări de cultură generală, pentru a câștiga indicii prețioase!

Echipa de staruri a ghicit imediat despre cine este vorba, mai ales când au primit indicii ca „Dimineți, motociclist”! Dani Oțil chiar a fost o apariție surpriză!

DON QUIJOTE ȘI SANCHO PANZA

Don Quijote, personaj celebru din literatura universală, și-a făcut apariția la „Scena misterelor”! De data aceasta, sarcina vedetelor a fost una cu adevărat dificilă! După Străjerul Copac, cea de-a doua ediție a emisiunii a continuat cu Don Quijote!

Show de excepție în cea de-a doua ediție a emisiunii „Scena misterelor”!

„Zici că este Emil Constantinescu!”, a comentat Rona Hartner atunci când masca a ajuns pe scenă! În spatele reușitului costum a stat...Gelu Voicu!

AQUAMAN ȘI-A PRINS SOȚIA CU AMANTUL

Apariție de senzație în cea de-a doua ediție a emisiunii „Scena misterelor”! De data aceasta, personajul Aquaman și-a prins soția cu...amantul! Nu a fost vorba despre actorul Jason Momoa de la Hollywood, ci despre o celebritate deghizată extrem de bine, la „Scena misterelor”!

Show de excepție în cea de-a doua ediție a emisiunii „Scena misterelor”!

A urmat o scenetă amuzantă și spumoasă, în care Aquaman vine acasă și își găsește soția (Diana Munteanu) cu amantul (Andrei Duban). Sceneta a dat vedetelor din emisiune câteva indicii prețioase! Apoi a urmat momentul în care Romică Țociu a imitat prin semne piesa „Te aștept să vii” a Mirabelei Dauer, care a avut o apariție spectaculoasă în cadrul show-ului!

Cine s-a deghizat în Aquaman în această ediție a emisiunii „Scena misterelor”? Nimeni altul decât...CRBL!

LADY GAGA LA „SCENA MISTERELOR”

După ce s-au distrat de minune încercând să ghicească cine este vedeta ascunsă în spatele măștii Aquaman, invitații au avut parte de o surpriză uriașă!

Show de excepție în cea de-a doua ediție a emisiunii „Scena misterelor”!

Pe scena emisiunii „Scena misterelor” și-a făcut apariția Lady Gaga din Lumea Apelor și acesta a fost unul dintre cele mai spectaculoase momente ale serii! Cu o coregrafie specială în care a ajuns la o înălțime amețitoare, vedeta deghizată chiar a oferit un show de zile mari!

Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Gina Pistol și Ștefan Stan din Echipa Galacticilor și Dorian Popa, Rona Hartner, Andrei Duban, Alina Eremia și Tavi Colen din Echipa Starurilor au privit atent și au încercat să descopere cine stă în spatele măștii. Iar răspunsul i-a surprins pe toți: Andrei Ștefănescu!

OMUL DIN NEANDERTHAL ȘI ACROBAȚII SUPERBE

Moment impresionant în cea de-a doua ediție a emisiunii „Scena misterelor”! O acrobație de cinci stele i-a uimit pe toți și timpul parcă a înghețat! Au fost momente de-a dreptul magice!

Show de excepție în cea de-a doua ediție a emisiunii „Scena misterelor”!

A cincea mască a serii a fost surprinzătoare. Incursiunea în Epoca de Piatră a fost urmată și de un moment spectaculos de acrobație, realizat de Alexander Jr! Omul din Neanderthal și sportivul chiar au făcut un spectacol memorabil!

”Clar este sportiv”, au spus aproape toate vedetele prezente în platou. Și când masca a căzut, toți l-au descoperit pe Marian Drăgulescu, campionul românilor!

UN COSMONAUT FERMECĂTOR

O surpriză de proporții la „Scena misterelor” a fost atunci când pe scenă și-a făcut apariția un astronaut în toată regula!

Show de excepție în cea de-a doua ediție a emisiunii „Scena misterelor”!

Costumul nu a fost ușor de ghicit de vedete, dar cele două echipe de vedete din această ediție a emisiunii s-au luptat într-un concurs de întrebări de cultură generală pentru a primi un premiu prețios: indicii prețioase!

În lupta pentru indicii au intrat Cosmin Seleși și Dorian Popa și cei doi au avut parte de cea mai sexy probă! A fost un show de zile mari și indiciul „11 frați” i-a făcut pe invitați să se prindă imediat că este vorba despre Lidia Buble!

De data aceasta, ediția a fostcâștigată de Tabăra Starurilor formată din Dorian Popa, Rona Hartner, Andrei Duban, Alina Eremia și Tavi Colen!

NE REVEDEM JOI, DE LA ORA 20:00, LA ANTENA 1, LA O NOUĂ EDIȚIE „SCENA MISTERELOR”!

Dorian Popa, Rona Hartner, Andrei Duban, Alina Eremia și Tavi Colen au câștigat a doua ediție a emisiunii „Scena mistere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x