Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Observator Sport

Scena Misterelor

Show rock cu chitara în flăcări! Scheletul chitarist a făcut spectacol incendiar la „Scena misterelor”

sPersonajele de la emisiunea „Scena misterelor” nu sunt  ușor de ghicit! De data aceasta, în emisiunea și-a făcut apariția un chitarist îmbrăcat în costum de schelet, care a făcut show de zile mari cu piesa celor de la AC/DC, celebra „Thunderstruck”!

Personajele de la emisiunea „Scena misterelor” nu sunt ușor de ghicit! De data aceasta, în emisiunea și-a făcut apariția un chitarist îmbrăcat în costum de schelet, care a făcut show de zile mari cu piesa celor de la AC/DC, celebra „Thunderstruck”!

A fost un show rock de zile mari și toată lumea a fost fascinată de modul în care chitaristul a făcut spectacol de la înălțime! Nu e treabă ușoară să stai suspendat și să cânți!

După ce a ajuns cu picioarele pe pământ, vedetele din cele două echipe au privit atent scheletul și au încercat să ghicească cine s-a deghizat atât de bine!

Doar că surpriza a fost mare atunci când masca s-a dat jos și și-a făcut apariția...Roxana Ciuhulescu!

O întâmplare neprevăzută a făcut însă că în timpul momentului artistic efectele speciale pe care le avea chitara supradimensionată a personajului să nu mai funcționeze. “Flăcările” au țâșnit din chitară abia după demascare, când Romică Țociu a început să se joace la ea!

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro