Căutare Live

Adevărul despre starea lui Demi Lovato! Artista neagă că ar fi luat heroină

Adevărul despre starea lui Demi Lovato este controversat: artista nu recunoaște nici în fața medicilor ce droguri a luat și neagă vehement ipoteza heroinei. 

Demi Lovato

Adevărul despre starea lui Demi Lovato este controversat: artista nu recunoaște nici în fața medicilor ce droguri a luat și neagă vehement ipoteza heroinei.

Demi Lovato nu a depășit problemele cu dependența de alcool și de droguri. Aceasta a fost transportată de urgență la spital după ce a fost găsită inconștientă în locuința sa. Fanii s-au alarmat și s-au adunat în număr mare în fața locuinței sale din Beverly Hills.

Reprezentantul lui Demi Lovato a anunțat în această dimineață că artista în vârstă de 25 de ani este „conştientă şi vorbeşte”. „Demi este trează şi alături de familia sa, care doreşte să mulţumească tuturor pentru dragostea, sprijinul şi rugăciunile primite”, a anunțat agentul vedetei.

Totodată, cântăreața nu ar fi luat heroină, așa cum s-a vehiculat prima oară. Ea a refuzat să le spună doctorilor ce substanțe a consumat, iar în locuința sa nu au fost găsite droguri.

Demi Lovato a vorbit deschis despre lupta sa cu drogurile și a mărturisit prin intermediul noii sale piese, ”Sober”, că a recăzut în patima substanțelor intrezise, după șase ani de abstinență.

Cum își anunțase Demi Lovato recăderea în consumul de droguri, printr-o piesă nouă

Cum își anunțase Demi Lovato recăderea în consumul de droguri... Noi informații despre Demi Lovato, cântăreața care a ajuns la spital în urma unei supradoze! Ce drog ar fi consumat arti...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri