Căutare Live

Adevărul despre starea lui Demi Lovato! Artista neagă că ar fi luat heroină

Adevărul despre starea lui Demi Lovato este controversat: artista nu recunoaște nici în fața medicilor ce droguri a luat și neagă vehement ipoteza heroinei. 

Demi Lovato

Adevărul despre starea lui Demi Lovato este controversat: artista nu recunoaște nici în fața medicilor ce droguri a luat și neagă vehement ipoteza heroinei.

Demi Lovato nu a depășit problemele cu dependența de alcool și de droguri. Aceasta a fost transportată de urgență la spital după ce a fost găsită inconștientă în locuința sa. Fanii s-au alarmat și s-au adunat în număr mare în fața locuinței sale din Beverly Hills.

Reprezentantul lui Demi Lovato a anunțat în această dimineață că artista în vârstă de 25 de ani este „conştientă şi vorbeşte”. „Demi este trează şi alături de familia sa, care doreşte să mulţumească tuturor pentru dragostea, sprijinul şi rugăciunile primite”, a anunțat agentul vedetei.

Totodată, cântăreața nu ar fi luat heroină, așa cum s-a vehiculat prima oară. Ea a refuzat să le spună doctorilor ce substanțe a consumat, iar în locuința sa nu au fost găsite droguri.

Demi Lovato a vorbit deschis despre lupta sa cu drogurile și a mărturisit prin intermediul noii sale piese, ”Sober”, că a recăzut în patima substanțelor intrezise, după șase ani de abstinență.

Cum își anunțase Demi Lovato recăderea în consumul de droguri, printr-o piesă nouă

Fosta ”noră” a lui Vasile Turcu a înnebunit toți bărbații din club cu posteriorul ei „golaș”! Cum arată din față bomba s... UPS!!! Selena Gomez l-a refuzat pe Maluma. Declaraţia artistei despre Pretty Boy face înconjurul lumii: "Atât vreau...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri