Căutare Live

Andreea Bălan are un nou iubit! Mesajul care a dat-o de gol pe frumoasa artistă

Soarele apare din nou pe strada Andreei Bălan! După o perioadă destul de agitată şi dificilă pe plan personal, jurata de la "Te cunosc de undeva" şi-a găsit liniştea.

Soarele apare din nou pe strada Andreei Bălan! După o perioadă destul de agitată şi dificilă pe plan personal, jurata de la "Te cunosc de undeva" şi-a găsit liniştea.

În ultimul timp, Andreea Bălan a preferat să îşi concentreze atenţia şi energia asupra carierei sale. Munceşte foarte mult, are concerte în toată ţara, iar piesa "Uită-mă" este un succes, fiind foarte apreciată de fanii săi.

Şi pentru că toate aceste lucruri merită răsplătite într-un fel, Andreea Bălan s-a îndrăgostit din nou! Încă nu a dat detalii despre noua sa relaţie, însă se pare că pe bărbatul care a cucerit-o îl cheamă George.

Andreea Bălan are un nou membru în familie! "Dragii mei, am plăcerea să vi-l prezint pe..."

"Se întâmplă în viaţă să-ţi doreşti foarte mult un lucru şi este minunat să-l primeşti exact atunci când te aştepţi mai puţin", a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook, lăsând loc de interpretări.

A vrut să-i trimită IUBITULUI o poză cu ea IEȘITĂ DE LA DUȘ, dar a greșit destinatarul! Imaginea a ajuns pe INTERNET... Filmare incendiară apărută pe internet! Doi concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu”, surprinși în cel mai intim momen...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri