Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Andreea Tivadar si Janos Szekely s-au giugiulit in toaleta femeilor

Prima dragoste nu se uita niciodata. Dupa acest principiu pare sa se ghideze si Andreea Tivadar si Janos Szekely. Desi fiecare isi imparte fericirea cu o alta jumatate, la primul semn din partea unuia cei doi se reintalnesc pe ascuns.

S-a intamplat prima data in urma cu un an, cand, aflat in cantonamentul Stelei, fotbalistul a pus la cale o intalnire nocturna in camera de hotel cu modelul. Si ca o adevarata spider-woman, bruneta a escaladat balconul pentru a ajunge in bratele celui cu care a impartit trei ani si bune, si rele.

Recent, povestea s-a repetat intr-un club de noapte, unde jucatorul sarbatorea victoria echipei sale in Cupa, in fata lui Dinamo. Pe tot parcursul serii, Szekely a trimis si a primit mesaje. Iar punctul culminant a avut loc in toaleta femeilor, unde s-a sarutat pasional nu cu iubita lui, Dana, ci chiar cu Andreea Tivadar, care la randul ei are o relatie serioasa de o luna cu Alexandru Niculae, dupa cum a aflat Cancan.

Cum vor reactiona jumatatile lor ramane de vazut, dar intrebarea care se naste este de ce nu isi mai ofera fostul cuplu inca o sansa? Pasiunea, dupa cate se vede, nu a murit. Iar uneori e tot ceea ce conteaza pentru o relatie fericita!

Sursa: VDT.ro

Recomandari