FOTO | Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, a fost bătută și scuipată la mare. "Mi-au aruncat hainele în stradă și m-au scuipat pe față"

Bianca Pop, una dintre cele mai controversate ispite de la Insula iubirii, și-a șocat din nou fanii după ce a făcut un Live pe pagina sa de Facebook în care povestea cum a fost bătută și scuipată la mare! Bruneta a a început să plângă isteric și să-și arate vânătăile și hainele aruncate în stradă

FOTO | Binaca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, a fost bătută, scuipată și umilită la mare. "Mi-au aruncat hainele în stradă și m-au scuipat pe față"

Fosta ispită povestește că a trecut prin clipe de groază la mare, când un bărbat cu care a avut un conflict cu ceva timp în urmă a umilit-o în recepția hotelului unde se afla. Aceasta îl descrie ca fiind un timp robust de etnie romă.

"M-a tras de păr și m-a scuipat pe față. Dar nu este nicio problemă, înfundați toți pușcăria! În anul 2020 nu mai există clanuri, există lege! Mi-am găsit toate hainele aruncate în stradă, am bagajele rupte. I-am dat block pe facebook mamei mele să nu vadă ce mi se întâmplă. Vă distrug pe toți!. La mine nu există clanuri, există lege. Lucrez în presă, în televiziune și vă bag la pușcărie pe toți", spune nervoasă Bianca Pop.

Ispita Bianca, filmată când îi alunecă sutienul, într-un dans fierbinte! Imagini interzise cardiacilor

Deși părea că situația nu a afectat-o foarte tare emoțional, dupa 15 minute începe să plângă în hohote. Bruneta nu își mai poate stăpâni lacrimile și mărturisește că a trecut prin lucruri mai grele la viața ei. Aceasta și-a pierdut tatăl cu mult timp în urmă, dar rana nu i s-a vindecat: "Am nevoie de tata! Am nevoie de o familie! Sunt puternică, dar cât să mai fiu? Când o să fiu și eu fericită? Nu meritam eu să fiu umilită!", spune plângând bruneta.

Scandal de proporții! Ispitele de la „Insula Iubirii” s-au încins la propriu. Ce au de împărțit divele: ”O luați de o aripă și o duceți la spital”

Unele dintre prietenele ei au încercat să o încurajeze, însă aceasta se afunda mai tare în plâns. Bruneta a spus că se va duce să declare tot ce i s-a întâmplat la poliție și susține că are foarte mare încredere în oamenii legii care vor face dreptate pentru ea.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri