Căutare Live

FOTO | Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, a fost bătută și scuipată la mare. "Mi-au aruncat hainele în stradă și m-au scuipat pe față"

Bianca Pop, una dintre cele mai controversate ispite de la Insula iubirii, și-a șocat din nou fanii după ce a făcut un Live pe pagina sa de Facebook în care povestea cum a fost bătută și scuipată la mare! Bruneta a a început să plângă isteric și să-și arate vânătăile și hainele aruncate în stradă

FOTO | Binaca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, a fost bătută, scuipată și umilită la mare. "Mi-au aruncat hainele în stradă și m-au scuipat pe față"

Fosta ispită povestește că a trecut prin clipe de groază la mare, când un bărbat cu care a avut un conflict cu ceva timp în urmă a umilit-o în recepția hotelului unde se afla. Aceasta îl descrie ca fiind un timp robust de etnie romă.

"M-a tras de păr și m-a scuipat pe față. Dar nu este nicio problemă, înfundați toți pușcăria! În anul 2020 nu mai există clanuri, există lege! Mi-am găsit toate hainele aruncate în stradă, am bagajele rupte. I-am dat block pe facebook mamei mele să nu vadă ce mi se întâmplă. Vă distrug pe toți!. La mine nu există clanuri, există lege. Lucrez în presă, în televiziune și vă bag la pușcărie pe toți", spune nervoasă Bianca Pop.

Ispita Bianca, filmată când îi alunecă sutienul, într-un dans fierbinte! Imagini interzise cardiacilor

Deși părea că situația nu a afectat-o foarte tare emoțional, dupa 15 minute începe să plângă în hohote. Bruneta nu își mai poate stăpâni lacrimile și mărturisește că a trecut prin lucruri mai grele la viața ei. Aceasta și-a pierdut tatăl cu mult timp în urmă, dar rana nu i s-a vindecat: "Am nevoie de tata! Am nevoie de o familie! Sunt puternică, dar cât să mai fiu? Când o să fiu și eu fericită? Nu meritam eu să fiu umilită!", spune plângând bruneta.

Scandal de proporții! Ispitele de la „Insula Iubirii” s-au încins la propriu. Ce au de împărțit divele: ”O luați de o aripă și o duceți la spital”

Unele dintre prietenele ei au încercat să o încurajeze, însă aceasta se afunda mai tare în plâns. Bruneta a spus că se va duce să declare tot ce i s-a întâmplat la poliție și susține că are foarte mare încredere în oamenii legii care vor face dreptate pentru ea.

Cu câți bărbați s-a culcat Brigitte Sfăt: vedeta a recunoscut tot!... Foto | Cum arată cele mai sexy vedete din România fără machiaj. Adevărul despre chipul lor, fără Photoshop sau editări...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri