Antena Căutare

Scandal de proporții! Ispitele de la „Insula Iubirii” s-au încins la propriu. Ce au de împărțit divele: ”O luați de o aripă și o duceți la spital”

Lumea mondenă stă pe un butoi de pulbere, de când două brunete celebre în showbiz au început să-şi arunce săgeţi veninoase!

Scandal de proporții! Ispitele de la „Insula Iubirii” s-au încins la propriu. Ce au de împărțit divele: ”O luați de o aripă și o duceți la spital” Galerie
Bianca Pop și Nicoleta Dragne

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, este atacată din toate părțile. După ce a fost făcută cu ou și cu oțet, în direct, la Acces Direct, de Naba Salem, o altă fost concurentă de la Insula Iubirii, a fost luată peste picior de o altă tânără care a făcut istorie la Insula Iubirii.

Nicoleta Dragne a atacat-o dur pe Bianca Pop, de la Insula Iubiri

Bianca Pop a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care merge desculță pe stradă și plânge de mama focului.

Mai mult, ea îi aduce injurii serioase lui Naba Salem, din cauza căreia se pare că a ajuns în starea respectivă.

Scandal de proporții! Ispitele de la „Insula Iubirii” s-au încins la propriu. Ce au de împărțit divele: ”O luați de o aripă și o duceți la spital”

Lumea mondenă clocoteşte! Pantera Naba şi Bianca Pop au devenit rivale de moarte? Bruneta susține că fosta ispită de la „Insula Iubirii” a amenințat-o!

Ei bine, imaginile au ajuns să fie văzute de și Nicoleta Dragne, care a avut o reacție dură și ea, tot pe rețelele de socializare.

Aceasta spune nici mai mult nici mai puțin decât că Bianca are nevoie de ajutor de specialitate. Mai mult, spune că aceasta ar consuma diferite substanțe și că nu se comportă ca un om normal.

”O luați de o aripă și o duceți la spital”

„Vă rog, nu îmi mai trimiței filmulețe cu ce postează Bianca. Dacă doriți să o ajutați, încercați să o duceți la un specialist. Un om normal nu se comportă niciodată așa”, așa și-a început Nicoleta Dragne mesajul pe Instagram.

„Nu știu ce substanțe ia sau ce probleme psihice are, dar un om care minte, amenință, înjură, jignește, inventează bătăi, furturi, are filme, etc. și apoi plânge și se victimizează, are nevoie de ajutor. Nu de expuneri la televizor, nu de story-uri înșirate, nu de mesaje peste mesaje. Are nevoie să meargă la un medic, să se interneze eventual o perioadă până își revine”, a mai spus Nicoleta Dragne.

Scandal de proporții! Ispitele de la „Insula Iubirii” s-au încins la propriu. Ce au de împărțit divele: ”O luați de o aripă și o duceți la spital”

Nicoleta Dragne a atacat-o printre rânduri pe Bianca și pentru felul în care arată, lăsând să se înțeleagă că ar avea nevoie și de câteva intervenții estetice.

Păruială, în showbiz! Bianca Pop, la cuţite cu iubita lui Cobra Tate! Ispita face acuzaţii şocante

„Mi se pare trist ce se întâmplă, mi se pare trist că problemele psihice ale cuiva sunt motivul de râs și batjocura altora, așa că dacă vreți să o ajutați, o luați de o aripă și o duceți la spital. Nu să-și pună sâni și fund, la un spital unde medicii pot să aibă grijă de sănătatea ei”, a continuat Nicoleta Dragne.

Loredana a rămas fără cuvinte! Cadoul uimitor pe care l-a primit jurata emisiunii "Next Star" de ziua ei! Ima... Prima declarație a lui What’s Up după ce s-a luat la bătaie cu un vecin: "Am făcut ca niște cocoși, ca la 14 ani. N...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x