Căutare Live

„Briliantul”, executat silit! Adrian Mutu trebuie să îi dea fostei soții o sumă IMENSĂ!

În urma deciziei magistraților, Adrian Mutu trebuie să îi plătească Alexandrei Dinu suma de 140.000 de euro, reprezentând pensia alimentară pentru fiul lor, Mario.

adrian mutu

În urma deciziei magistraților, Adrian Mutu trebuie să îi plătească Alexandrei Dinu suma de 140.000 de euro, reprezentând pensia alimentară pentru fiul lor, Mario.

Adrian Mutu a primit astăzi o lovitură dură din partea magistraților Judecătoriei Sectorului 1. Aceștia au stabilit că fotbalistul trebuie să îi plătească fostei sale soții, Alexandra Dinu, 140.000 de euro. Suma reprezintă pensia alimentară pentru fiul lor, Mario, pe care Briliantul nu a mai achitat-o din 2014.

Până acum, Mutu a formulat diverse căi de atac, motivând că i-au scăzut câștigurile, având de crescut alți trei copii. Este tatăl a două fetițe, Maya și Adriana, născute în timpul căsniciei cu frumoasa Consuelo, și al unui băiețel, Tiago, pe care i l-a dăruit actuala soție.

Veste şoc în showbiz: a murit! Este vorba despre Loredana Chivu: "Durerea este prea mare"... Scandal uriaş! Kim Kardashian, în război declarat cu unul dintre cele mai tari modele ale momentului: "Formele ei n...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri