Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua. Cum arată, de fapt, cântăreața - FOTO

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite interprete de muzică de petrecere din România. Puțin știu însă cum arată, de fapt, cântăreața. Este de nerecunoscut!

Carmen de la Sălciua a suferit mai multe operații estetice în ultimii ani. Vezi GALERIA FOTO

Carmen de la Sălciua este considerată a fi una dintre cele mai sexy artiste de la noi, dar lucrurile nu au stat tot timpul așa. În trecut, Carmen era mai degrabă rățușca cea urâtă. Pe numele ei real, Carmen Racolta a avut parte de o transformare radicală. A debutat ca o fată pasionată de muzică, iar acum este una dintre cele mai cunoscute artiste din ţară.

Ce operații estetice are Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua a suferit o rinoplastie, pentru că avea probleme și a fost necesar să se opereze, așa că s-a ales cu un nas mult mai mic și mai drăgut decât cel pe care îl avea înainte de operație.

De asemenea, Carmen de la Sălciua și-a injectat și își injectează constant buzele cu acid hialuronic, pentru a le avea mai voluminoase și mai pline. Totodată, pomeții artistei par un pic mai pronunțați, dar aceasta nu a făcut nicio declarație despre acest lucru.

Mai mult, Carmen de la Sălciua a reușit să dea și câteva kilograme bune jos, ceea ce îi permite acum să arate impecabil în orice ținută.

Citește și: