Ce pensie are Ionela Prodan, după o carieră de peste 30 de ani. Încasează o avere, lunar! Suma a crescut considerabil

Ionela Prodan este considerată una dintre cele mai valoroase interprete de muzică populară. Timp de mai bine de 30 de ani, cântăreața a strâns o adevărat avere din muzica, care le va reveni celor două fiice.

Ionela Prodan este considerată una dintre cele mai valoroase interprete de muzică populară. Timp de mai bine de 30 de ani, cântăreața a strâns o adevărată avere din muzică, ce le va reveni celor două fiice.

În 2012, Ionela Prodan avea şase proprietăţi şi conturi de 1,5 milioane de euro, potrivit declaraţiei sale de venit. Tot atunci a precizat că încasează o pensie anuală de 20.400 de lei, aproximativ 1700 de lei pe lună.

În 2016, Ionela Prodan a candidat pentru un loc în Senat, ajungând la o pensie de 26.400 de lei, adică în jur de 2200 de lei pe lună.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri