Căutare Live

Ce spune Lavinia Pîrva despre divorțul de Stefan Bănică. Răspunsul acid pentru publicațiile mondene

Lavinia Pîrva a comentat zvonurile conform cărora căsnicia sa cu Ștefan Bănică a ajuns la final.

Lavinia Pîrva a comentat zvonurile conform cărora căsnicia sa cu Ștefan Bănică a ajuns la final

Instagram

Acestea au apărut după ce bruneta a fost surprinsă fără verighetă, lucru care i-a făcut pe mulți să se gândească la divorț.

Nici vorbă de acest lucru, spune Lavinia Pîrva, care a renunțat la bijuterii pentru a-și menține familia sănătoasă, având în vedere perioada prin care trecem cu toții.

Citește și: Ștefan Bănică a împlinit 53 de ani. Juratul X Factor arată mai în formă ca oricând

Ce mesaj a transmis Lavinia Pîrva pe Instagram

Pentru a clarifica lucrurile, vedeta a publicat un mesaj pe contul său de Instagram:

"Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crăpa de ziuă̆! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. (...)

Cum să ghicești așa în stele divorțul cuiva pentru simplul fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de "surse din anturajul cuplului" , asta mai lipsea :) ! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipeș̦te covidul de metal? (...) Dacă̆ considerați că acestea sunt lucruri mai puț̦in importante decât lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu , atunci vă̆ spun ca să dormiți liniștiți!

Când voi divorța, vă̆ sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți. Lulea!!!!!!".

Si iata cum vuieste presa că divortez, pentru că apar intr-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divortez eu? Eu cu asta mă ocup de cand se crapa de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la usă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. 😂😂😂La fel si instanta, mă așteaptă zilnic in caz că s-a răzgândit notarul,căci nici ea,instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina! Cum să ghicesti asa in stele divortul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipseste de pe deget? Hai că de data asta n-ati zis nimic de "surse din anturajul cuplului" , asta mai lipsea :) ! Voi purtati tot timpul verighetele,nu vă este frică că se lipește covidul de metal😳? Dragi cetateni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante ? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor,lipsa locurilor din spitale ? Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu , atunci vă spun ca sa dormiți linistiti ! Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! 🤣😂😂😂😂Momentan suntem îndrăgostiți.Lulea!!!!!!

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au căsătorit în luna mai a anului trecut și au împreună un băiețel, Alexandru, în vârstă de un an și jumătate.

Dați de gol de fostul bodyguard! Ce secrete despre Angelina Jolie si Brad Pitt au ieșit la iveală... Poza publicată de Ștefan Bănică după ce presa mondenă a dat de înțeles că urmează sa divorțeze de Lavinia Pîrva...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x