Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Dureros. De ce Anthony Hopkins și fiica sa nu-și vorbesc de 20 de ani

Dureros! De ce Anthony Hopkins și fiica sa nu-și vorbesc de 20 de ani, Abigail Harrison.

Anthony Hopkins si fiica sa, Abigail

Dureros! Celebrul actor Anthony Hopkins a șocat opinia publică după ce a recunoscut fără pic de regret faptul că nu a mai vorbit cu unica sa fiică vreme de 20 de ani și că nu știe și nu-i pasă să știe dacă e bunic. Toți s-au întrebat de ce s-a produs înstrăinarea dintre actor și Abigail Harrison.

Sir Anthony Hopkins nu a pastrat legatura cu unicul său copil, Abigail Hopkins (48 de ani), provenit din prima sa căsnicie cu actrița Petronella Barker. Povestea lor, dar și ultima declarație halucinantă a starului din Tăcerea Mieilor cu privire la fiica, fac acum înconjurul lumii.

Relația cu fiica sa, despre care nu știe nici măcare dacă l-a făcut bunic și unde locuiește, a scos la ivealeă amănunte dureroase despre acesta. Se pare că, pe cât de bun și implicat a fost (și este) pe marele ecran, pe atât de rece a fost în viața persoanlă. Nu și-a dorit copii, asta fiind concluzia la care au ajuns cei interesați de datele biografice ale actorului. De altfel, relația dintre el și prima soție s-a deteriorat când aceasta a rămas însărcinată. Actorul era mai mult plecat și se afundase în alcool. Devenise un om violent.

Dureros. De ce Anthony Hopkins și fiica sa nu-și vorbesc de 20 de ani Anthony Hopkins și fiica sa. Foto. Collect/Daily Mail

A vrut să se sinucidă de durere

În 2005 însuși Sir Anthony recunoaște: ”Eram la apogeul perioadei mele de autodistrugere”. Fiica sa a crescut doar cu mama ei și cu dorul de tată, care venea, poate o dată pe an.

Fiica sa, Abigail, declara în trecut: ”Îl vedeam o dată sau de două ori pe an. E trist, dar a trebuit să-mi văd de viață. Mereu a fost așa! Îl vedeam, apoi dispărea!”

Despre declarația actorului cu privire la fiica sa, dar și despre drama acesteia, prietenii lui Abigail povestesc: ”Încă suferă din cauza lui sau din cauza faptului că nu l-a avut!”

Durerea a fost atât de mare pentru fiica lui Anthony Hopkins, încât aceasta ar fi fost la un pas să se sinucidă, lucru pe care l-a negat ulterior.

”Am fost un copil foarte retras și nu m-am putut apropia de nimeni”, a declarat femeia în 2012. Am trăit mereu după sintagma ”Nu-ți crea așteptări de la nimeni. M-am simțit goală pe interior”.

Dureros. De ce Anthony Hopkins și fiica sa nu-și vorbesc de 20 de ani Anthony Hopkins și fiica sa. Foto. Collect/Daily Mail

E sau nu bunic Anthony Hopkins? Presa îi răspunde actorului

Cu timpul, Abigail s-a resemnat cu faptul că tatălui ei nu-i pasă de ea, atât de mult încât abia dacă recunoaște că sunt tată și fiică.

Actriță, profesoară de teatru, cântăreață și compozitoare, Abigail spune că tatăl ei nu a venit aistat niciodată la spectacolele sale. Nici măcar la cele desfășurate în același loc cu cele ale tatălui ei.

Întrebat dacă fiica sa - actriță și director de teatru, care și-a schimbat și numele de familie pentru a-și face o carieră pe cont propriu - are, cumva, copii, actorul din Tăcerea Mieilor spune:

”Nici nu știu! Oamenii se despart! Famiile se destramă și tu... îți vezi în continuare de viața ta! Oamenii fac alegeri, iar mie nici că-mi pasă. E dur, știu! Dar viața e dură!”, a exclamat acesta.

Presa a vrut să-i ofere, totuși, un răspuns la această întrebare. Abigail trăiește acum în Londra și nu are copii.

Recomandari