Căutare Live

Dureros. De ce Anthony Hopkins și fiica sa nu-și vorbesc de 20 de ani

Dureros! De ce Anthony Hopkins și fiica sa nu-și vorbesc de 20 de ani, Abigail Harrison.

Anthony Hopkins si fiica sa, Abigail

Dureros! Celebrul actor Anthony Hopkins a șocat opinia publică după ce a recunoscut fără pic de regret faptul că nu a mai vorbit cu unica sa fiică vreme de 20 de ani și că nu știe și nu-i pasă să știe dacă e bunic. Toți s-au întrebat de ce s-a produs înstrăinarea dintre actor și Abigail Harrison.

Sir Anthony Hopkins nu a pastrat legatura cu unicul său copil, Abigail Hopkins (48 de ani), provenit din prima sa căsnicie cu actrița Petronella Barker. Povestea lor, dar și ultima declarație halucinantă a starului din Tăcerea Mieilor cu privire la fiica, fac acum înconjurul lumii.

Relația cu fiica sa, despre care nu știe nici măcare dacă l-a făcut bunic și unde locuiește, a scos la ivealeă amănunte dureroase despre acesta. Se pare că, pe cât de bun și implicat a fost (și este) pe marele ecran, pe atât de rece a fost în viața persoanlă. Nu și-a dorit copii, asta fiind concluzia la care au ajuns cei interesați de datele biografice ale actorului. De altfel, relația dintre el și prima soție s-a deteriorat când aceasta a rămas însărcinată. Actorul era mai mult plecat și se afundase în alcool. Devenise un om violent.

Dureros. De ce Anthony Hopkins și fiica sa nu-și vorbesc de 20 de ani Anthony Hopkins și fiica sa. Foto. Collect/Daily Mail

A vrut să se sinucidă de durere

În 2005 însuși Sir Anthony recunoaște: ”Eram la apogeul perioadei mele de autodistrugere”. Fiica sa a crescut doar cu mama ei și cu dorul de tată, care venea, poate o dată pe an.

Fiica sa, Abigail, declara în trecut: ”Îl vedeam o dată sau de două ori pe an. E trist, dar a trebuit să-mi văd de viață. Mereu a fost așa! Îl vedeam, apoi dispărea!”

Despre declarația actorului cu privire la fiica sa, dar și despre drama acesteia, prietenii lui Abigail povestesc: ”Încă suferă din cauza lui sau din cauza faptului că nu l-a avut!”

Durerea a fost atât de mare pentru fiica lui Anthony Hopkins, încât aceasta ar fi fost la un pas să se sinucidă, lucru pe care l-a negat ulterior.

”Am fost un copil foarte retras și nu m-am putut apropia de nimeni”, a declarat femeia în 2012. Am trăit mereu după sintagma ”Nu-ți crea așteptări de la nimeni. M-am simțit goală pe interior”.

Dureros. De ce Anthony Hopkins și fiica sa nu-și vorbesc de 20 de ani Anthony Hopkins și fiica sa. Foto. Collect/Daily Mail

E sau nu bunic Anthony Hopkins? Presa îi răspunde actorului

Citește și
colaj de imagini cu un barbat care sta intins in pat
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
colaj de fotografii cu anamaria vartolomei, denumita cea mai buna actrita in Franta
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Cu timpul, Abigail s-a resemnat cu faptul că tatălui ei nu-i pasă de ea, atât de mult încât abia dacă recunoaște că sunt tată și fiică.

Actriță, profesoară de teatru, cântăreață și compozitoare, Abigail spune că tatăl ei nu a venit aistat niciodată la spectacolele sale. Nici măcar la cele desfășurate în același loc cu cele ale tatălui ei.

Întrebat dacă fiica sa - actriță și director de teatru, care și-a schimbat și numele de familie pentru a-și face o carieră pe cont propriu - are, cumva, copii, actorul din Tăcerea Mieilor spune:

”Nici nu știu! Oamenii se despart! Famiile se destramă și tu... îți vezi în continuare de viața ta! Oamenii fac alegeri, iar mie nici că-mi pasă. E dur, știu! Dar viața e dură!”, a exclamat acesta.

Presa a vrut să-i ofere, totuși, un răspuns la această întrebare. Abigail trăiește acum în Londra și nu are copii.

Scandal în familia regală! Nepotul lui Meghan Markle, în vizorul Poliției, după ce nu a fost invitat la nuntă: "Ave... Viața tumultoasă a Adrianei Bahmuțeanu. Detalii pe care vedeta nu a avut curajul să le spună, până acum: "Am mâncat...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri