Live acumObservator 16
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Dezvăluire a comisarului care a anchetat cazul. Cum ar fi fost omorâtă Elodia! Detalii cutremurătoare

Comisarul șef Vasile Viorel, cel care a lucrat la aflarea adevărului în cazul Elodia, a oferit câteva informații încă în timp ce procesul era pe rol, înainte că politistul Cristian Cioaca sa fie condamnat la inchisoare pentru crimă.

Comisarul șef Vasile Viorel, cel care a lucrat la aflarea adevărului în cazul Elodia, a oferit câteva informații încă în timp ce procesul era pe rol, înainte că politistul Cristian Cioaca sa fie condamnat la inchisoare pentru crimă. Acesta a dezvăluit cum a fost omorâtă, de fapt, avocată din Brașov.

Vasile Viorel a explicat de ce Cristian Cioacă a devenit principalul suspect în dosarul dispariției nevestei sale. Coordonatorul anchetatorilor din acest dosar care a înnebunit România susține că polițistul a omorât-o spontan pe Elodia și nu este vorba sub nicio formă de crimă cu premeditare. Între cei doi ar fi existat o incăierare care a dus la escaladarea situației până când acesta a ucis-o pe loc.

În casă în care ar fi avut loc crimă, anchetatorii au descoperit urme de sânge care era al Elodiei sub parchet, iar Cioacă a dat cu mai multe straturi de vopsea pentru a acoperi orice indiciu care îl putea incrimina. Criminaliștii, pornind de la probele de sânge, au fost convinși că moartea a fost făcută cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune suficient de puternică din moment ce corpul a sângerat.

„Este cert că moartea a fost făcută cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune astfel încât corpul uman a putut să sângereze. Nu putem aprecia cu certitudine care a fost acest obiect, dar considerăm că a folosit tocul pistolului.

Nu pistolul că armă de foc, ci că obiect vulnerant. Nu credem că acolo a fost omor cu premeditare, ci un omor spontan”, susținea comisarul șef Vasile Viorel în urmă cu ceva timp.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro