Căutare Live

Florin Chilian, acuzat ca ar fi inselat mai multi artisti cu 200.000 de euro!

Un scandal de proportii a izbucnit in muzica romaneasca. Florin Chilian e acuzat de mai multi artisti ca nu le-a dat banii cuveniti - in total, 200.000 de euro, pentru drepturi de autor din emisiuni televizate sau aparitii online. Chilian s-a trezit cu o plangere penala, semnata de 89 de vedete. Doar ca printre semnatari sunt si artisti care au murit, dar si oameni care nu au stiut ce aproba.

Ciudat sau nu, cei 89 de artisti il acuza pe Florin Chilian de furt. Artistul neaga totul si sustine ca, la mijloc, sunt interesele unei persoane: Gheorghe Turda. “Este o reactie aproape fireasca daca stai sa judeci socialul romanesc al generalului muzicii romanesti, domnul Turda”, spune cantaretul.

Gheorghe Turda ar fi obligat mai multi artisti sa semneze plangerea. Nume mari, artisti pe care ii vedem mereu la televizor si pe internet. Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Cristi Minculescu, Victor Socaciu si Adrian Despot sunt si ei pe lista. Florin Chilian spune, insa, ca multi semnatari nici macar nu au stiut ce contine documentul pe care l-au aprobat. Elena Merisoreanu povesteste ca a mers pe incredere: “Nici nu am stiut despre ce e vorba”.

Cantareata spune ca a aflat de plangere cand raul era deja facut. Ea si-a primit banii care i se cuveneau de la “Asociatia lui Chilian”, care imparte drepturile de autor. In plus, pe lista nemultumitilor figureaza si artisti care au trecut in nefiinta.

Cantaretul de muzica populara Gheorghe Turda nu a putut fi contactat pentru comentarii.

foto: Intact Images

Iosef Constantin, sotul lui Teo Trandafir, isi "revine" cu poker dupa despartire...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x