Căutare Live

FOTO! Vezi care este asemanarea dintre Oana Zavoranu si Barack Obama!

Se cearta, se impaca si apoi se mai certa un pic. Cam asa pot fi caracterizati protagonistii urmatorului clasament. Este vorba despre un top in care Barack Obama si Donald Trump se intrec cu Oana Zavoranu si mama ei.

Daca nu ati ghicit inca, va spunem noi despre ce este vorba: un top al celor mai mari scandaluri din 2011.

TOPUL CELOR MAI MARI SCANDALURI DIN 2011:

1. Oana Zavoranu este campioana neintrecuta a scandalurilor. „Diva" se cearta cu toata lumea, dar in special cu mama ei, care se tine pe pozitii si nu vrea nici in ruptul capului sa-i dea averea.

2. Un scandal monstru a izbucnit, la inceputul acestui an, intre Donald Trump si Barack Obama. Mai multi republicani, in frunte cu miliardarul Trump, au declarat ca Obama n-ar avea dreptul sa fie presedintele SUA pentru s-a nascut in Kenya.

Pentru a inchide gura rivalilor, Barack Obama a prezentat publicului versiunea completa a certificatului sau de nastere, care dovedeste ca s-a nascut in America.

3. Nici Charlie Sheen nu a avut un an prea linistit. El a fost concediat din serialul „Two and a half men", dupa ce a facut remarci anti-semite, jignindu-l astfel pe producatorul seriei, Chuck Lorre.

sursa: Antena3.ro


Drake si Chris Brown ar putea primi cate un milion de dolari pentru a se bate in ringul de box... FOTO! Anamaria Prodan a ajuns de urgenta la spital!...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri