Live acumObservator 06
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Ancheta în cazul morții lui Răzvan Ciobanu, pe ultima sută de metri: ”Au fost găsite mai multe substanțe pozitive!”

Ancheta în cazul morții lui Răzvan Ciobanu se apropie de final, iar Institutul de Medicină Legală urmează să prezinte raportul final în acest caz. 

Ancheta în cazul morții lui Răzvan Ciobanu se apropie de final, iar Institutul de Medicină Legală urmează să prezinte raportul final în acest caz.

Potrivit Antena 3, IML face analiza cantitativă a substanțelor din corpul designerului.

Citește și: Persoana care i-ar fi furnizat droguri lui Răzvan Ciobanu, audiată! Avocata familiei: ”Încep să se lege lucrurile!”

”În ceea ce privește rezultatul toxicologic se va face sigur lumină. Directorul IML mi-a spus că raportul privind substanțele găsite în corpul lui Răzvan Ciobanu va fi finalizat în două săptămâni. Au fost mai multe etape, au fost găsite mai multe substanțe pozitive, iar acum fiecare dintre ele este luată în parte, analizată și determinate cantitativ de două aparate. După ce se vor stabili cantitatea fiecărei substanțe, raportul va arăta acest lucru și ce efecte ar fi putut avea asupra organismului acel cocktail de substanțe”, a spus jurnalistul Adina Anghelescu la Antena 3.

Citește și: Ipoteză halucinantă despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Decesul ar fi fost în alt moment!

CUM A MURIT RĂZVAN CIOBANU

Organele de urmărire penală au dispus prin ordonanță efectuarea necropsiei asupra cadavrului victimei, iar din concluziile preliminare ale medicului legist au rezultat următoarele: moartea lui Răzvan Ciobanu a fost violentă și s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică și de coloană toracală.

Totodată, s-a stabilit că leziunile traumatice constatate la necropsia lui Răzvan Ciobanu s-au putut produce în circumstanțele unui accident rutier prin lovire cu și de corpuri dure și prin comprimare între corpuri dure și au legătură de cauzalitate directă cu mecanismul de producere a morții.

Recomandari