Prima reacție a lui Liviu, fostul soț al Israelei Vodovoz, după ce a aflat că fosta balerină a murit. Prietenii nu au putut decât să-l îmbărbăteze pe tânărul aflat departe de România

 
+2 click pentru
galerie

La numai 70 de ani, singură și bolnavă, Israela, fostă balerină și femeie de afaceri, a trecut în neființă. În urma ei, au rămas mulți prieteni care au iubit-o, multe regrete și o avere colosală. Deși erau divorțați, Liviu, fostul soț, aflat în Spania, a reacționat la aflarea veștii triste.

Detaliul șocant despre moartea Israelei! Angajaţii ISU au spart uşa apartamentului și au găsit-o fără suflare, în baie: „Era dezbrăcată şi căzută pe podea”

ISRAELA A MURIT! Inițial, tânărul a ales să păstreze tăcerea, dar internauții l-au luat la rost pe pagina personală de Facebook. Liviu și-a actualizat poza de copertă pe pagina personală și a postat o fotografie cu femeia care i-a fost soție, mentor și prietenă timp de mai mulți ani. Prietenii i-au transmis mesaje de îmbărbătare, după ce ieri, unii l-au certat că e indiferent. 

Există și nemulțumiți. Unii se arată consternați de faptul că Liviu ar putea moșteni toți banii Israelei, alții îl întreabă dacă regretă pierderea fostei soții.

„Măi, băiatule, a murit femeia care te-a întreținut atâția ani, acum nu se știe dacă de moarte naturală ori...? A fost bună când îți dădea de toate, acum toată lumea o critică pe ea că a fost o babă nebună, dar întrebarea mea este de ce ai stat atâția ani cu ea? Acum vezi, că ți-a lăsat 25 de milioane de euro, fugi, și pe viitor mai caută ceva avere la altă femeie de vreo 60 de ani! E greu să muncești, mai bine te îmbogățești peste noapte de la una și alta! Un destrăbălat, vei sfârși urât!”, i-a scris un internaut, într-un mesaj public.

ISRAELA A MURIT!  Cine rămâne cu averea fabuloasă?

Chiar dacă în ultima vreme nu mai apărea la televizor, voia să-și vândă casa din Maramureș și să se mute în Spania, Israela a fost până în ultima clipă o femeie foarte bogată. Rămâne de văzut, acum, cine va moșteni banii și proprietățile celebrei Israela. În tinerețe,  Israela era o balerină apreciată, apoi a intrat în lumea afacerilor. În 2014 și-a făcut testamentul și avea o avere fabuloasă, de aproximativ 50 de milioane de euro. 

În anul respectiv și-a făcut testamentul, deoarece dorea să-și protejeze soțul, fiind în jurul ei mai multe persoane care i-ar fi vânat banii din conturi. Nimeni nu știe dacă ulterior femeia s-a răzgândit și nu i-a mai lăsat la fostul soț nimic. 

ISRAELA A MURIT: Israela Vodovoz a devenit cunoscută în 2008 când s-a căsătorit cu Liviu Arteni, un bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz-ul românesc. Mariajul lor s-a sfârşit în 2016, după ce femeia de afaceri a declarat că bărbatul o agresa.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe