Căutare Live

Primele declarații despre divorțul Oanei Zăvoranu! Alex Ashraf rupe tăcerea: „Eu sunt fericit”

Antena Stars a obținut exclusivitatea momentului! Primele declaraţii ale lui Alex Ashraf despre divorţul de Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf

Facebook/ Oana Zăvoranu Official

Presa din România s-a grăbit să anunțe divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Soțul „Divei” din Sacrificiul a dat primele declarații, lămurind exact care este situați între el și soția lui.

„Speculațiile nu-și au rostul. Eu sunt fericit cu soția mea și o iubesc. Nu se pune problema de vreun divorț”, a declarat soțul Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în vara anului 2016, avându-i nași pe Mihaela și Silviu Prigoană. Așa cum ne-a obișnuit din toate aparițiile sale, Oana Zăvoranu a fost o mireasă atipică, îmbrăcând o rochie de mireasă roșie.

Iată că după atâția ani, cei doi și-au construit un mariaj solid. Cât despre zvonurile legate de un divorț? Sunt doar atât, zvonuri!

Cu câți bărbați s-a culcat Brigitte Sfăt: vedeta a recunoscut tot!... Au ales numele bebelușului, apoi și-au spus adio! Anunțul despărțirii, făcut într-o transmisiune live: „Împacă-te cu cee...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri