Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Și-a presimțit Cornel Galeș moartea? De ce repeta întruna ”Ileana, ia-mă cu tine!”

Și-a presimțit Cornel Galeș moartea: de ce repeta întruna ”Ileana, ia-mă cu tine!”

Cornel Galeș obisbuia să spună: ”Ileana, ia-mă cu tine!”

Cornel Galeș a murit într-un accident de circulație care a avut loc în localitatea Torrent, lângă Valencia, la vârsta de 60 de ani.

Update: Doina Belu, naşa de cununie a Ilenei Ciuculete şi a lui Cornel Galeş, a oferit primele declaraţii.

„Din păcate, tot ce aflu îmi întăreşte convingerea că finul meu, Cornel Galeş, a murit. Erau trei în maşină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei şi el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în maşină, era în stare de şoc şi abia înţelegeam ce spune. Ne-au dat şi număr de cadavru, am rugat pe cineva care ştie spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu ştiu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, a declarat Doina Belu pentru wowbiz.ro.

Acesta locuia în Spania după ce se hotărâse să renunțe la România și să înceapă un nou capitol de viață.

Deși pare că viața i se schimbase în mod pozitiv, cu petreceri și între prieteni, de fapt, Cornel Galeș se adâncise într-o depresie, iar scandalurile cu fiii Ilenei Ciuculete l-au făcut să renunțe la tot și să se mute în Spania. Recent, acesta se despărțise și de Viviana, iar femeia a decis să se întoarcă în țară.

Melancolia care îl cuprinsese ar fi putut fi melodiile pe care obișnuia să le pună pe Facebook, semn că era trist și că nu reușea să-și găsească liniștea după moartea Ilenei Ciuculete.

”Ileana, ia-mă cu tine”, obișnuia să spună acesta, prevestindu-și astfel moartea.

”Uite ca te-a luat Ileana ta lângă ea acum! Parcă postarile astea au dat de înţeles că se va întâmpla ceva rău!” , „Ileana l-a iubit atât de mult că l-a chemat la ea! Dumnezeu sa-i odihnească în pace!” , „Dumnezeu sa-l ierte ! Acum nu o sa se mai simta singur , alături de iubirea vieţii lui” sau „Cu aceasta postare ţi s-a făcut un semn atât de singur ,şi ai plecat după iubirea vieţii tale Ileana odihna veşnică” sunt mesajele postate de internauţi, la aflarea veștii despre moartea lui Cornel Galeș.

Citește și:

Recomandari