Căutare Live

Cornel Galeș s-a căsătorit, în mare secret, imediat după moartea Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș a murit ieri, 1 decembrie, într-un accident de mașină, în Spania. Un detaliu a fost însă uitat, acesta era căsătorit și fericit alături de o frumoasă blondă.

Cornel Galeș s-a căsătorit în secret cu Viviana Mantoiu

Văduvul Ilenei Ciuculete și-a refăcut viața la scurt timp după ce regretata artistă s-a stins din viață, pe un pat de spital. Cornel Galeș nu a vorbit niciodată despre relația pe care o avea cu Viviana Mantoiu, însă un detaliu i-a dat de gol.

Sfârșitul de an 2018 i-a prins pe cei doi îndrăgostiți împreună, pe un vas de croazieră. Cornel Galeș și Viviana Mantoiu au petrecut revelionul în Emiratele Arabe, iar odată ajunși în India, cei doi s-au căsătorit într-un mod mai special.

Fericiți, Cornel și Vivi s-au fotografiat cu două puncte roșii pe frunte. Aceste semne sunt simbolul căsătoriei în India. Mai exact, ritul indian folosește acele însemne ca veste a faptului că a avut loc o căsătorie. „Al treilea ochi” sau „ochiul magic” are rolul unei verighete.

Cornel Galeș s-a căsătorit, în mare secret, imediat după moartea Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș a foat în centrul mai multor scandaluri imediat după moartea Ilenei Ciuculete. Acesta s-a certat și s-a luptat până în ultima clipă pentru averea artistei. În tribinal sau la Tv, Cornel și cei doi băieți ai Ilenei Ciuculete și-au aruncat vorbe grele.

Citește și:

Cu cine a înlocuit-o Cornel Galeș pe Ileana Ciuculete. Blonda Vivi este o femeie de succes

Cornel Galeş a murit cu puţin timp înainte de încheierea procesului pentru averea fostei soţii... Ce a declarat fratele Ilenei Ciuculete despre moartea lui Cornel Galeș...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x