Scandal fără precedent! Un medic renumit îi cere banii înapoi iubitei pentru silicoanele puse. Femeia este persoană publică, cu multe apariții TV

 

Scandal fără precedent în showbiz! Totul a pornit de la bani şi de la silicoane. Ea apare la tv, el e un medic renumit, iar când diva l-a părăsit pentru cel mai bun prieten al lui, a început războiul.

Vorbim despre o poveste de dragoste cu iz de telenovelă, în lumea bună a Capitalei. Protagoniștii sunt o persoană publică, pe care o vedem des la televizor, și un medic renumit. Cei doi au trăit, timp de doi ani, o poveste de dragoste, doar că, de curând, lanțul de iubire s-a rupt.

Medicul i-ar cere înapoi fostei iubite cei 5.000 de euro pe care i i-a dat pentru a-și augmenta sânii pe cale chirurgicală. Mai mult decât atât, femeia ar fi luat de la iubitul medic, cu împrumut, o sumă mare de bani pentru un avans ipotecar. 

Au ajuns în instanță

Spiritele s-au încins în momentul în care misterioasa domniță a început o relație cu cel mai bun prieten al fostului iubit. Orbit de gelozie și cu orgoliul rănit, bărbatul ar fi fost violent, așa că femeia a cerut un ordin de protecție, pe care l-a și obținut, timp de 6 luni.

sursa: antenastars.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI