Bianca Pop, fosta ispită care nu ieșea din casă fără o mie de euro, a fost cerută în căsătorie

Bianca Pop, ispita de la Insula Iubirii, care nu ieșea din casă fără o mie de euro, a fost cerută în căsătorie de către un milionar neamț. Cine este omul de afaceri misterios dispus să îi pună lumea la picioare

Bruneta a fost cerută în căsătorie pe internet, fără ca milionarul doritor să o fi văzut vreodată în realitate. Am putea spune că l-a cucerit de la distanță, dar este oare normal să se întămple asta?

Cei doi comunicau de ceva timp pe internet, iar întrebarea a venit cât se poate de rapid. Bruneta a glumit, a râs prin mesaje și a acceptat cerere în căsătorie!

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a fost cerută în căsătorie! „Orice femeie normală la cap își dorește o familie” - FOTO

"Are 37 de ani. Nu trebuie să stăm trei sau patru ani împreună până să ne căsătorim, putem face asta și după două, trei luni", spune bruneta.

"Simt că îmi oferă stabilitate, liniște, siguranță, încredere. Îmi oferă multă, multă atenție. Multe chestii pe care nu le-am întâlnit în alte relații", adaugă Bianca.

Împăcarea a dat roade! Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu se pregătesc să devină părinţi!

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri