Căutare Live

Bianca Pop, fosta ispită care nu ieșea din casă fără o mie de euro, a fost cerută în căsătorie

Bianca Pop, ispita de la Insula Iubirii, care nu ieșea din casă fără o mie de euro, a fost cerută în căsătorie de către un milionar neamț. Cine este omul de afaceri misterios dispus să îi pună lumea la picioare

Bruneta a fost cerută în căsătorie pe internet, fără ca milionarul doritor să o fi văzut vreodată în realitate. Am putea spune că l-a cucerit de la distanță, dar este oare normal să se întămple asta?

Cei doi comunicau de ceva timp pe internet, iar întrebarea a venit cât se poate de rapid. Bruneta a glumit, a râs prin mesaje și a acceptat cerere în căsătorie!

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a fost cerută în căsătorie! „Orice femeie normală la cap își dorește o familie” - FOTO

"Are 37 de ani. Nu trebuie să stăm trei sau patru ani împreună până să ne căsătorim, putem face asta și după două, trei luni", spune bruneta.

"Simt că îmi oferă stabilitate, liniște, siguranță, încredere. Îmi oferă multă, multă atenție. Multe chestii pe care nu le-am întâlnit în alte relații", adaugă Bianca.

Împăcarea a dat roade! Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu se pregătesc să devină părinţi!

Dominique a lansat noul single "Ora 3"... Florin Salam și fiica sa Betty au scos o melodie împreună! Este colaborarea momentului în România...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri