Căutare Live

Corina Dănilă, imagine de colecție din copilărie, alături de tatăl său. Fotografia care a stârnit amintiri

Corina Dănilă a publicat o imagine din copilărie, în care apărea stând în brațele tatălui său.

Corina Dănilă a publicat o imagine din copilărie

Instagram

Vedeta și-a amintit de tatăl său, la 20 de ani de la moartea acestuia și a publicat o fotografie alb-negru de pe vremea când era foarte mică. Imaginea era una specifică vremii: alături d eo păpușă care era la modă atunci și de o carpetă pe perete.

„Tata. Un suflet cald și iubitor de aproapele său. Un bărbat sfătos, pe care te puteai baza oricând, șugubăț, cu o glumă bună tot timpul. M-a învățat să fiu OM”, a scris Croina Dănilă în dreptul imaginii alb-negru.

Nu este prima dată când Corina Dănilă împărtășește cu fanii imagini din trecut. Când a împlinit 49 de ani, actrița și prezentatoarea TV a publicat mai multe imagini realizate de-a lungul vieții: în copilărie, adolescență, în prima etapă a carierei și la maturitate.

Corina Dănilă, carieră de excepție în teatru și televiziune

De-a lungul celor 49 de ani Corina Dănilă și-a constuit o carieră lăudabilă în televiziune, teatru și filmografie. Corina Dănilă a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București, în 1994, devenind cunoscută în acel an ca prezentatoare de știri.

În ceea ce privește actoria, Corina Dănilă a devenit celebră cu rolul Anei Dogaru, rol principal feminine, în telenovela „Numai iubirea”, din 2004.

A mai jucat în „Crucea de piatră - ultimul bordel”, „Somnul insulei”, „Dark Angel: The Ascent”, „Dark Asylum”, „Windfall” și a dublat vocea personajului Sally Carrera în cele trei părți ale filmului animat „Cars”.

Corina Dănilă se mândrește cu fiica ei

Totuși, cea mai mare realizare a ei este fiica sa care acum este adolescentă.

Potrivit Unica.ro, Corina Dănilă a preferat să-și țină viața personală departe de ochii presei după ce a divorțat de omul de afaceri Norris Măgean în anul 2009, atunci când Rianna avea numai 5 ani.

Citește și: Pe ea o vezi mereu la tv, dar fiica ei este o prezență discretă. Fata Corinei Dănilă a împlinit 17 ani

Corina Dănilă spunea în urmă cu mai bine de 1 an că relația dintre ea și fiica sa este una cu adevărat specială și că de cele mai multe ori se înțeleg din priviri, potrivit Unica.

„E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteață, comunicativă și ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă. Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescență. Eu o încurajez și o susțin necondiționat în tot ce-și dorește să facă. Și așa voi face și mai departe", spunea Corina Dănilă despre fiica sa.

Parteneri
Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Ultimele știri
x