Pe ea o vezi mereu la tv, dar fiica ei este o prezență discretă. Fata Corinei Dănilă a împlinit 17 ani

Corina Dănilă este una dintre cele mai iubite vedete tv de la noi din țară. Acesta este însă extrem de discretă cu viața personală.

Corina Dănilă, apariție rară alături de fiica sa, Rianna

Instagram

Prezentatoarea tv își ține mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmpla în proiectele pe care le are, iar acest lucru îl face prin intermediul rețelelor de socializare. Recent, Corina Dănilă și-a surprins fanii cu o imagine cu fiica sa, Rianna.

Deși a ales să o ferească de ochii presei, vedeta a publicat o imagine în care apare alături de minunea sa, o adolescentă absolut superbă. Rianna a împlinit 17 ani, iar mama sa a ținut să-i transmită cele mai frumoase gânduri și în mediul online.

"Iubirea mea. La mulți ani. Fie ca toate lucrurile bune pe care le meriți să vină azi și mereu către tine. Să visezi mereu și să ajungi cât mai sus. Mama ta te iubește atât de mult, Rianna mea", a scris Corina Dănilă în descrierea imaginii.Potrivit Unica.ro, Corina Dănilă a preferat să-și țină viața personală departe de ochii presei pentru că ajunsese să fie atent monitorizată la fiecare apariție publică. Aceasta a divorțat de omul de afaceri Norris Măgean în anul 2009, atunci când micuța avea numai 5 ani.

Citește și: Fiica Elenei Udrea, o adevărată domnișoară. Ce face și cum arată în cea mai recentă imagine

Corina Dănilă, relație specială cu fiica sa

Tot pentru publicația menționată mai sus, Corina Dănilă spunea în urmă cu 1 an că relația dintre ea și fiica sa este una cu adevărat specială și că de cele mai multe ori se înțeleg din priviri.

"E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteață, comunicativă și ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă. Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescență. Eu o încurajez și o susțin necondiționat în tot ce-și dorește să facă. Și așa voi face și mai departe".

Despre relația pe care o are cu mama sa, la ședința foto la care au participat pentru Unica, Rianna a spus că are multe amintiri frumoase legate de ea, dar multe dintre ele au legătură cu felul în care femeia care i-a dat viață o susține și îi este alături necondiționat. Aceasta a mai spus că mama sa îi este și cea mai bună prietenă și că discută despre orice, își dau sfaturi, dar cel mai important este că se simte liberă în preajma mamei sale.

Întrebată despre cum este să fii copilul unei persoane cunoscute, Rianna a spus că încă din clasa I a mers la o școală publică și că a fost tratată mereu ca un copil obișnuit. Chiar dacă a fost decizia mamei sale să nu o expună în mass-media, adolescenta spune că este de acord cu acest lucru și că deși este activă pe rețelele de socializare, are mereu grijă la ceea ce postează.

Citește și: Chef Sorin Bontea, alături de fiica lui de Crăciun. Imaginea care i-a încântat pe fani: „A venit Moșul”

Ultimele știri