Căutare Live

Așa arată SFÂRȘITUL LUMII! Imaginea care a ÎNFIORAT întreaga omenire!

Una dintre cele mai impresionante fotografii realizate vreodată este cea surprinsă la câteva minute după ce Vulcanul Calbuco a erupt.

Se întâmpla în anul 2015, iar imaginea a fost realizată de către un fotograf aflat într-un dintre satele din apropierea vulcanului situat în statul sud american Chile. Cei care au fost martori oculari ai momentului aveau să declare că imaginea le va rămâne mereu în minte și că au asemuit-o cu o scenă dintr-un posibil sfârșit al omenirii.

Și-a pictat o pereche de blugi și a ieșit din casă doar în lenjerie intimă. S-a plimbat pe stradă în voie și nimeni nu a... Foto INCENDIAR! O profesoară din Târgu Jiu a pozat în ipostaze super-sexy! Elevii sunt foarte mulțumiți de ceea ce văd p...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri