În ce stare este Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, după infectarea cu SARS-CoV-2. Artistul se află internat la ATI

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo se află internat la secția de Terapie Intensivă, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

Adrian Bărar, internat de urgență la spital, după infectarea cu Covid-19

Hepta

Adi Bărar se află sub supravegherea medicilor de 3 zile, după ce a fost infectat cu SARS-CoV-2. Fondatorul trupei Cargo a fost internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara, întrucât starea lui este una critică.

Adi Bărar are 61 de ani și suferă și de alte afecțiuni, fapt care complică și mai mult stareal ui de sănătate, după infecția cu noul coronavirus.

Medicii spun că starea fondatorului trupei Cargo este una critică, dar stabilă, potrivit news.ro.

Adi Bărar, internat la Terapie Intensivă

Membrii trupei Cargo au anunțat în cursul zilei de joi, pe pagina de Facebook oficială a trupei că Arian Bărar se află pe spatul de spital, într-o stare gravă.

Membrii trupei s-au arătat îngrijorați pentru sănătatea colegului lor și au transmic că gândurile lor bune se îndreaptă spre artistul în vârstă de 61 de ani.

Citește și: Povestea de viață a lui Leo Iorga. A făcut Marină Militară, tâmplărie, apoi a luat microfonul: "Cântam, mă opream și aprindeam artificii pe scenă"

„Azi, ziua de joi, îl găseşte pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijoraţi pentru situaţia în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obişnuiţi fiind cu un Adi cu o constituţie fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect şi decenţă din partea tuturor. Mulţumim! Vă vom ține la curent!”, au transmis membrii grupului.

Ultima postare pe rețelele sociale, înainte de a se îmbolnăvi, a lui Adi Bărar s-a referit la povara pe car eo simte din cauza pandemiei de coronavirus:

„Astăzi 15 ianuarie am adăugat încă o pagină la calendar...Zilele trec dar nopțile-s de coșmar, Vinul e bun dar, sufletul mi-e amar...Vorba cântecului ! Sper ca 2021 să nu fie ca 2020”, a scris Adi Bărar pe contul său de Facebook.

De asemenea, la finalul anului 2020, Adi Bărar a postat pe rețelele sociale o fotografie cu el pe scenă, din trecut, exprimându-și astfel regretul că în ultima perioadă nu a mai putut trăi astfel, în contextul pandemiei de Covid-19.

Citește și
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Mai multe articole

Cine este trupa Cargo

Trupa Cargo a fost înfiinţată la Timişoara, în anul 1985, având componența: Adi Bărar la chitară, Carol Bleich la baterie, Tavi Iepan la chitară, Tibi Gajdo la bas, Dinel Tollea la clape şi Nae Tarnotzi la voce. De-a lungul timpului au existat mai mult eschimbări în ceea c eprivește componența trupei, iar Leo Iorga a fost selectat ca solist. Acesta a făcut parte din trupă până în anul 1989, când Ovidiu Ioncu a câştigat competiția organizată pentru rolul de solist.

Citește și: Cargo - "Dacă ploaia s-ar opri". Vezi cum cântă Cristian Moldovan, în Gala LIVE X Factor!

În anul 1992, trupa Cargo a lansat albumul „Povestiri din gară”. În 1995, a apărut al doilea material discografic - „Destin”. La puţin timp după lansare, solistul Ovidiu Iancu, poreclit Kempes a avut un accident de motocicletă, recuperarea lui a durat mult, dar acesta a revenit pe scenă alături de trupă, fiind acompaniat de vocea lui Adrian Igrişan (poreclit “Baciul”).

În anul 1998, Cargo a lansat albumul „Ziua vrăjitoarelor”. În anul 2002, Ovidiu Ioncu a părăsit trupa, plecând în Australia, vocea principală fiind preluată de Adrian Igrişan.

În 2015, membrii trupei Cargo au primit Ordinul Cultural în Grad de Cavaler de la preşedintele Klaus Iohannis - „pentru contribuţia deosebită la promovarea muzicii rock în România şi îmbogăţirea patrimoniului acestui gen muzical” - şi au devenit cetăţeni de onoare ai oraşului Timişoara.

În prezent, trupa Cargo este formată din Adi Bărar (chitară), Adrian „Baciu” Igrişan (voce/chitară), Tavi Pilan (tobe), Ionuţ Cârjă (clape) şi Alin Achim (bas).

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri