Căutare Live

Galerie FOTO: Cum arată starurile din Game Of Thrones când ies din personaj! Diferenţele sunt uriaşe

Serialul "Game of Thrones" a cucerit întreaga planetă, dar puţini sunt cei care ştiu cum arată actorii în realitate, atunci când ies din personajele lor preferate.

Lena Headey joacă rolul "Cersei Lannister", însă diferenţele dintre ecran şi realitate sunt destul de mari. Dacă în serial o vedem blondă şi în rochii specifice perioadei în care se desfăşoară acţiunea, în viaţa de zi cu zi Lena este brunetă şi alege mai mereu blugii. Frumuseţea o remarcăm însă în ambele variante.

Toată lumea a auzit de Jon Snow, însă mai puţini îl ştiau pe Kit Harington. Omul a intrat atât de bine în personaj, încât costumaţia este singurul lucru care diferă dintre film şi realitate.

În serial, îi dă viaţă superbei blonde Daenerys Targaryen, dar Emilia Clarke este o brunetă în toată regula. Păstrează, evident, formele perfecte pe care le-am văzut atât de bine în "Game of Thrones"

Toate transformările le puteţi vedea în galeria foto de mai sus! Ţie care actor ţi se pare cel mai diferit faţă de ce ai văzut în film?

FOTO: A vrut să fie cea mai sexy, dar s-a făcut de râs! I s-au rupt pantalonii mult prea mulaţi şi s-a văzut tot... FOTO: Ce fac două femei sexy atunci când au impresia că nimeni nu le vede?! Imaginile spun totul...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri