Momente penibile! Una dintre cele mai cunoscute vedete tv S-A ÎMBĂTAT CRUNT și a căzut pe trotuar!

Totul s-a petrecut în fața unui club de fițe, iar trecătorii nu au ratat ocazia de a imortaliza momentul. Fotografiile s-au împrăștiat pe internet cu rapiditate,iar într-una dintre imagini vedeta apare cu lenjeria intimă la vedere

Totul s-a petrecut în fața unui club de fițe, iar trecătorii nu au ratat ocazia de a imortaliza momentul. Fotografiile s-au împrăștiat pe internet cu rapiditate,iar într-una dintre imagini vedeta apare cu lenjeria intimă la vedere.

Marnie Simpson este una dintre cele mai cunoscute starlete din Marea Britanie, bruneta devenind cunoscută insularilor datorită aparițiilor sale în maimulte reality-show-uri difuzate dincolo de Canalul Mânecii.

Aflată într-un „team-building” alături de alți colegi de muncă, Marnie s-a afumat suficient de mult pentru a oferi fotografilor postați în fața clubului una dintre cele mai spectaculoase imagini ale anului 2017. Bruneta s-a ținut cu greu pe picioare la ieșirea din club, însă echilibrul a dispărut în cele din urmă, tânăra ajungând pe trotuar. Din fericire pentru ea, în ajutor i-a sărit Chloe Ferry, o altă domnișoară obișnuită a showbizului britanic, dar care n-a făcut altceva decât să înrăutățească situația, cele două prăbușindu-se sub ochii paparazzilor!

Ultimele știri