Live acumAsia Express - Drumul elefantului (r)
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Și-a pictat o pereche de blugi și a ieșit din casă doar în lenjerie intimă. S-a plimbat pe stradă în voie și nimeni nu a observat!

A devenit deja o tradiție în țările vestice ca pe străzi să apară câte o domnișoară drăguță, care să pună la treabă atenția și vigilența trecătorilor. Pictura pe corp face parte din cotidian, dar de fiecare dată lucrările autorilor sunt din ce în ce mai bune

A devenit deja o tradiție în țările vestice ca pe străzi să apară câte o domnișoară drăguță, care să pună la treabă atenția și vigilența trecătorilor. Pictura pe corp face parte din cotidian, dar de fiecare dată lucrările autorilor sunt din ce în ce mai bune.

O dovadă vie este domnișoara din fotografia de mai sus, care pentru a ieși pe stradă a avut nevoie de o pereche de chiloți și un body-painter foarte talentat, care i-a încropit o pereche de blugi imaginară. Domnișoara a ieșit pe stradă nestingherită și puține au fost persoanele care au realizat că pe lângă el se plimbă o fată superbă în lenjerie intimă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro