N-o să-ți vină să crezi! Am aflat cât a costat inelul primit de Ariana Grande

 

Noi detalii au ieșit la iveală despre inelul primit de Ariana Grande de la logdnicul ei, actorul Pete Davidson.

Conform E!News, Greg Yuna, bijutierul care a creat inelul primit de cântăreață, a declarat că a fost contactat de tânărul Pete Davidson la începutul lunii mai. Actorul dorea să cumpere un inel deosebit, dar a refuzat să dea detalii, insistând ca totul trebuia să fie un secret. În cele două săptămâni în care a lucrat la inel, bijutierul nu a avut nici cea mai vagă idee pe degetul cărei domnișoare va ajunge.

Suma platită de actor este una impresionantă, valoarea inelului cu diamant de 3 carate fiind de aproape 100.000 de dolari.

Între timp, cei doi îndrăgostiți au ales să sărbătorească vestea logodnei alături de familie și prieteni printr-o excursie la Disneyland. Nimeni din anturajul celor doi nu este surprins de viteza cu care a înaintat relația lor, mulți numindu-i suflete pereche.

Cine este logodnicul Arianei Grande?

Pete Davidson, 24 ani, este actor și face parte din distribuția celebrei emisiuni „Saturday Night LIve” din anul 2014, fiind cel mai tânăr membru al echipei. El este cunoscut pentru glumele sale oarecum incomode, în care îl amintește adesea pe tatăl său , pompierul Scott Davidson - unul dintre eroii care și-au pierdut viața în atacurile din 11 septembrie 2001. Această „terapie” prin umor se pare că îl ajută și acum să treacă peste momentele dificile din viața sa.

Tragedia i-a adus împreună.

Pete ar fi fost singurul cunoscut al cântăreței care a putut înțelege pe deplin șocul și durerea pe care Grande le-a resimțit în urma incidentului de la Manchester Arena. Cântăreața Ariana Grande a dezvăluit că suferă de tulburare de stres post-traumatic (PTSD) în urma atacului terorist de la Manchester, în care 22 de persoane și-au pierdut viața și alte câteva sute au fost rănite.

Articole pe aceeași temă:facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE