Antena Căutare

20 de ani de la primul film "American Pie". Cât s-au transformat actorii și ce spune vedeta care a ajuns să arate așa

20 de ani de la primul film "American Pie". Cat s-au transformat actorii si ce spuna vedeta care a ajuns sa arate asa dupa rolul care i-a schimbat viata

20 de ani de la primul film "American Pie". Cât s-au transformat actorii și ce spune vedeta care a ajuns să arate așa

profimedia

Serialul American Pie a fost unul dintre cele mai îndrăgite seriale de la începutul anilor 2000, având milioane de fani în întreaga lume.

Cum a început totul

Actorii din serialul American Pie s-au reunit la 20 de ani de la lansare, iar felul în care arată aceștia este incredibil. Primul film al seriei a fost lansat în 1999 de Universal Pictures. Întreaga serie de filme urmărește povestea unor adolescenți de liceu, cu poveștile lor de dragoste, aventurile, dar și dezamăgirile de care au parte.

Următorul film al seriei, American Pie 2, a fost lansat în 2001, iar în 2003 a apărut și American Wedding, în care protagoniștii au ajuns deja la vârsta la care se căsătoresc. Ultimul film al seriei, American Reunion s-a lansat în 2012.

De-a lungul acestor filme de comedie, urmărim poveștile lui Jim Levenstein (Jason Biggs) care încearcă să o cucerească pe frumoasa Nadia (Shannon Elizabeth). Jim împreună cu trei dintre prietenii săi, Kevin Myers (Thomas Ian Nicholas), Paul Finch (Eddie Kaye Thomas) și Chris Ostreicher (Chris Klein) fac un pact și decid că își vor pierde virginitatea înainte de absolve liceul. Steve Stifler (Seann William Scott), petrecărețul grupului, îi atrage pe toți cu petreci pline de aventuri.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

În al doilea film, cei cinci băieți organizează o petrecere de vară, iar Jim se îndrăgostește de Michelle Flaherty (Alyson Hannigan). În American Wedding are loc nunta dintre Jim și Michelle, iar în ultimul film, toată gașca se reunește pentru a sărbători 13 ani de la absolvirea liceului.

Seria completă de filme a avut încasări de peste 800 milioane de dolari.

20 de ani de la lansarea American Pie 2

În 2019, când actorii au sărbătorit 20 de ani de lansarea primului film al seriei, aceștia s-au reunit și arată total schimbați.

Jason Biggs (Jim Levenstein)

Pentru el, rolul din American Pie i-a adus un success imens și astfel a reușit să se lanseze în lumea actoriei. După American Pie, el a mai jucat în alte filme faimoase precum The Graduate, Over Her Dead Body și Eight Below.

Seann William Scott (Steve Stifler)

Seann s-a axat mai mult pe filme de comedie. Actorul a jucat și în Bulletproof Monk, Role Models și Mr. Woodcock. De asemenea, el a jucat și în filmul regizat de Courtney Cox, intitulat Just Before I Go.

Alyson Hannigan (Michelle Flaherty)

Michelle din American Pie a mai avut un rol care a consacrat-o, cel din serialul How I Met Your Mother. Starul a jucat și în Buffy.

Shannon Elizabeth (Nadia)

Frumoasa Shannon Scary Movie, Jay and Silent Bob Strike Back, Love Actually și Tomcats. De asemenea, ea a primit și un rol în serialul That ’70s Show. Între 2006 și 2010, actrița a jucat la numeroase competiții de poker din lume și a câștigat multe dintre ele.

Chris Klein (Chris ‘Oz’ Ostreicher)

După American Pie, Chris a jucat în Just Friends, American Dreamz, dar și în filme de armată precum Day Zero și We Were Soldiers.

Thomas Ian Nicholas (Kevin Myers)

În 2015, Thomas l-a interpretat pe Walt Disney în filmul Walt Before Mickey și a jucat și în Grey’s Anatomy. De asemenea, actorul este și un foarte bun muzician, fiind unul extrem de pasionat.

Tara Reid (Vicky Lathum)

Tara a primit roluri în seriale și filme de renume precum Scrubs, Van Wilder and Josie și The Pussycats.

Mena Suvari (Heather Gardner)

Frumoasa Mena a jucat și în celebrul film American Beauty, Factory Girl, Chicago Fire și American Horror Story. De atunci, actrița a devenit un simbol al frumuseții și în prezent lucrează și ca model.

Eugene Levy (Noah Levenstein)

Actorul din rolul de tată din American Pie a mai jucat și în Finding Doory și Goon și tot el este creatorul seriei de success Schitt’s Creek.

Cristina Șișcanu, cum nu a mai apărut la TV. A purtat un decolteu amețitor, dar pantofii au captat întreaga atenție. Cum... Costumul de baie pe care J.Lo îl poartă pentru un bronz fără dungi în zona intimă. Cum obține culoarea ciocolatie perfec...
Parteneri
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x