Căutare Live

Cum arată acum Macaulay Culkin, la 30 de ani de la premiera filmului "Singur Acasă"

Macaulay Culkin, actorul care a devenit faimos pentru rolul lui Kevin McCallister în filmele “Singur Acasă”, sărbătorește astăzi 30 de ani de la premiera filmului.

30 de ani de la premiera filmului "Singur Acasă".Cum arată acum Macaulay Culkin, actorul din Home Alone

profimedia

Filmul care l-a făcut celebru pe Macaulay Culkin a debutat pe marile ecrane acum fix 30 de ani și asta ne face pe toți să ne simțim bătrâni.

Cum arată Macaulay Culkin la vârsta de 40 de ani

În vara acestui an, artistul american a împlinit 40 de ani, spre surprinderea fanilor care și-l amintesc mereu ca pe micuțul Kevin.

În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, nu ne mai săturăm să revedem celebrul film “Home Alone”. Fie că vedem doar prima parte sau chiar pe toate 4, cu toții știm că primele două filme în care apare Macaulay sunt preferatele tuturor.

Citește și: Simpaticul Kevin te-a cucerit în filmul „Singur acasă”, dar acum sigur nu-l mai recunoști! Cum arată Macaulay Culkin, la 40 de ani!

Flmul care a debutat în 1990 a avut un succes incredibil și a încasat uriașa sumă de 476 milioane de dolari la nivel mondial. Astfel, Macaulay Culkin în vârstă de doar 10 ani pe atunci, s-a transformat într-o vedetă la Hollywood.

Viața lui Macaulay Culkin a fost afectată consumul de droguri și alcool

Din 1994, Macaulay Culkin a renunțat la actorie, doar pentru a reveni în 2003, după ce a primit un rol în filmul Will and Grace. Problemele cu drogurile și alcoolul i-au afectat atât viața personală, cât și pe cea profesională.

Citește și: Macaulay Culkin a spus adevărul despre relația lui cu Michael Jackson! Motivul pentru care l-a contactat cântărețul

Cu toate acestea, după perioade de recuperare și dezintoxicare, el a recreat în 2018 câteva momente din filmul “Singur Acasă” pentru o reclamă Google. Joe Pesci și Daniel Stern îi interpretau pe tâlharii din film. Astăzi, Joe Pesci are 77 de ani, iar Daniel Stern are 63 de ani.

Unul din cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Povestea de iubire dintre Kurt Russell și Goldie Hawn, ruptă din fi... Scott Disick are o nouă iubită de 19 ani. Cu cine se iubește acum, după despărțirea de Sophia...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x