A MURIT ANDREI GHEORGHE. Lovitură de TEATRU în cazul morții lui Andrei Gheorghe. Anunțul făcut în aceată dimineață: „Deschidem DOSAR”

A MURIT ANDREI GHEORGHE. Omul de radio si de televiziune Andrei Gheorghe a murit luni seară. El a avea 56 de ani. Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legiştii prezenţi luni seară la locuinţa acestuia, conform unor surse judiciare.

A MURIT ANDREI GHEORGHE. Conform surselor citate, moartea jurnalistului a avut loc în urmă cu aproximativ 12 ore.

Citește și:

A MURIT ANDREI GHEORGHE. Ultima ORĂ: S-a aflat MOTIVUL MORȚII lui Andrei Gheorghe, Din păcate s-a confirmat cel mai NEGRU SCENARIU!

A MURIT ANDREI GHEORGHE. În jurul orei 22:15, un apel la 112 anunţa că o persoană este decedată la locuinţa sa din Voluntari. Cel care a sunat era un îngrijitor. Echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului a constatat decesul.

A MURIT ANDREI GHEORGHE. Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă.

A MURIT ANDREI GHEORGHE. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov, Ciprian Romanescu, este aşteptat medicul legist pentru stabilirea cauzelor morţii.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri