Căutare Live

Stella Tennant a murit brusc, la 50 de ani, după ce a făcut istorie. Lumea modei plânge fotomodelul care impresiona prin frumusețe

Frumosul model Stella Tennant a murit la vârsta de 50 de ani.

A murit brusc, la 50 de ani, după ce a făcut istorie. Lumea modei o plânge pe Stella Tennant, care impresiona cu frumusețea ei

profimedia

Modelul britanic care făcea furori în 1990 cu frumusețea ei pe podiumurile lumii, a fost o inspirație pentru designerii celebri Gianni Versace și Karl Lagerfeld. Stella a fost chiar și pe coperțile unor faimoase reviste de fashion, precum Harper's Bazaar și Vogue.

Apropiații săi au declarat “Stella a fost o femeie extraordinară și o inspirație pentru noi toți. Cu toții îi vom simți lipsa”. Familia ei spune că faimosul model a murit la 5 zile după ce împlinise 50 de ani. Moartea ei a fost una subită, iar poliția care a ajuns la fața locului a spus că nu există circumstanțe suspicioase.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

De asemenea, familia modelului a cerut să li se respecte dorința de a păstra totul privat. Cei apropiați se ocupă de organizarea unei slujbe în memoria Stellei.

Cum și-a câștigat Stella Tennant faima

Înainte de a deveni model, Stella a studiat la Școala de Artă din Winchester și și-a început cariera de sculptor, ceea ce ea a descris mai târziu ca fiind prima ei dragoste.

După ce a fost descoperită de fotogradul Steven Meisel, ea nu era încă sigură dacă își dorește o carieră în modelling. Frumoasa Stella spunea că nu își dorește să fie privită ca un obiect, zicând că lumea modei este superficială.

La vârsta de 22 de ani, în 1993, Stella a fost fotografiată pentru publicația British Vogue și a început să lucreze cu designeri celebrii precum Alexander McQueen, Calvin Klein, Jean Paul Gaultier și Burberry.

Lagerfeld a lansat-o pe Tennant când aceasta a devenit noul model pentru Chanel, evidențiând cât de bine seamăna aceasta cu Coco Chanel.

Stella Tennant s-a retras din activitate în 1998

În 1998, ea s-a retras de pe podium, fiind însărcinată cu primul ei copil. Ea s-a căsătorit cu fotograful francez David Lasnet în 1999 și au avut împreună 4 copii.

Tennant era cunoscută pentru apariția ei androgină și faptul că era de descendență regală. Ea era nepoata ducelui de Devonshire, Andrew Cavendish. Stella a apărut pe podium și la ceremonia de încheire a Jocurilor Olimpice de la Londra în 2012 alături de Naomi Campbell și Kate Moss.

Stella a promovat ideea de diminua impactul modei și a fabricării hainelor asupra mediului înconjurător din cauza poluării excesive. De asemenea, ea a spus în repetate rânduri că își folosește hainele din anii 90 și încearcă să cumpere cât mai puține lucruri noi.

După aflarea cumplitei vești, casa de modă Versace i-a adus un omagiu frumoasei Stela cu o postare pe Twitter în care anunțau că s-a stins din viață muza lui Gianni Versace.

Actori care au fost făcuți să joace împreună. Cupluri de vedete care dau perfect pe marile ecrane și adoră să fie parten... Dan Bittman a confirmat desparțirea de Liliana Ștefan. Cine e femeia cu care s-a iubit timp de 25 de ani...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x