Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mărturisirile sfâșietoare ale unui model diagnosticat cu o boală rară:”Simptomele sunt din ce în ce mai agresive” 

Bella Hadid, supermodelul în vârstă de 23 de ani, a rupt tăcerea și a vorbit despre boala care îi dă bătăi de cap de mai multă vreme. 

Mărturisirile sfâșietoare ale unui model diagnosticat cu o boală rară:”Simptomele sunt din ce în ce mai agresive”

Hepta.ro

În vârstă de doar 23 de ani, Bella Hadid a vorbit despre boala Lyme și despre simptomele cu care se confruntă. Astfel, într-un story pe Instagram, ea a mărturisit că se confruntă frecvent cu dureri de cap, amețeală, insomnie ori sensibilitate la lumină și zgomot.

De asemenea, boala Lyme se manifestă și prin anxietate, stări de confuzie, greață, tulburări de alimentație, dureri de articulații ori fluctuațiile în greutate.

Foto cu burtica de graviduță! Gigi Hadid, modelul internațional, este insarcinată în cinci luni cu Zyan! "A dezvăluit până acum secretul doar familiei și prietenilor apropiați"

Bella Hadid a mărturisit, însă, că zilnic experimentează cel puțin zece astfel de simptome.

”În fiecare zi mă confrunt cu cel puțin 10 astfel de simptome… negreșit de undeva de la 14 ani, dar mult mai agresiv de când am împlinit 18”, a scris Bella Hadid, care a făcut publice și declarațiile unei bucătărese care suferă de această boală.

”Uneori îți dorești să te îneci și alteori te simți ca un erou. Tot ce știu acum e că încerc să trăiesc fiecare zi ca atare, cum pot mai bine.”, spunea Joudie Kalla.

S-a văzut tot! „Cea mai frumoasă femeie din lume” s-a plimbat, în fața a sute de oameni, cu sânii la vedere, într-o rochie de mireasă

Nu este prima dată când Bella vorbește deschis despre boala de care suferă atât ea, cât și mama ei și fratele său, Yolanda și Anwar Hadid. În 2016, pe când împlinise 20 de ani, vedeta a descris ce înseamnă să lucrezi ca model în timp ce suferi de boala Lyme – ”Viața nu e întotdeauna ceea ce pare din exterior, și cea mai grea parte în povestea asta e atunci când ești judecat după cum arăți în loc de ceea ce simți”, le spunea ea celor de la People.

De asemenea, Yolanda Hadid, mama acesteia, a mărturisit că se confruntă cu simpome severe, care uneori ”o îngenunchează”.

”Sunt zile grele în care dormi și 12 ore, te trezești la 11 și nu te poți da jos din pat din cauza durerilor, amețelii, anxietății”, mărturisea Yolanda, în vârstă de 56 de ani.

”Nu te poți odihni niciodată, cam asta e cea mai bună descriere. Viața merge înainte și asta încerci și tu să faci. În special generațiile tinere, trebuie să continue să lupte.”, mai mărturisea ea.

Recomandari