A spus despre ea că este urâtă, dar pozele spun altceva . Cum arată Anya Taylor Joy atunci când nu joacă în filme

Anya Taylor Joy este una dintre actrițele care au cunoscut succesul în pandemie, chiar dacă mulți spun că această perioadă ne-a afectat pe toate planurile.

Anya s-a făcut remarcată anul acesta în producția Queen's Gambit

Profimedia Images

Anya s-a făcut remarcată anul acesta în producția Queen's Gambit unde interpretează rolul lui Beth Harmon, o tânără extrem de inteligentă, pasionată de șah, dar care cade în patima alcoolului.

Actrița este de părerea că nu arată deloc bine atunci când apare în filme și consideră că nu trebuie să urmărească producțiile în care a jucat. În urmă cu ceva timp, actrița a declarat pentru The Sun că nu se consideră suficient de frumoasă ca să apară în filme, dar a renunțat să spună că arată doar ciudat pentru că iubitul ei a avertizat-o că sună ciudat și că oamenii o vor considera o penibilă.



"Poate că sună patetic, prietenul meu m-a avertizat că lumea o să creadă că sunt penibilă să spun astfel de lucruri", a declarat Anya pentru The Sun.

"Nu am crezut și n-o să cred niciodată că sunt frumoasă. Nu cred că sunt destul de frumoasă ca să apar în filme. Nu mă duc la cinema să-mi văd filmele, le urmăresc înainte. Partea frumoasă când ești în pielea ta e că nu trebuie să-ți vezi fața", a mai spus actrița pentru sursa menționată mai sus.



Netflix a anuțat că Gambitul damei este cea mai urmărită producție până în prezent. Potrivit Daily Mail, gambitul damei este una dintre cele mai vechi mutări de deschidere din șah și implică sacrificarea pionului damei.

Citește și: Cum arată Angelina Jolie într-o zi obișnuită. Ipostaza rară în care a fost surprinsă

Anya, o poveste de viață tristă

Aceasta s-a născut în Miami și mai are încă 5 frați, dar a crescut în Argentina. Tatăl ei este bancher, iar mama sa practică fotografia.

Anya a avut o copilărie tristă pentru că mutarea cu părinții în Londra a înstrăinat-o de locurile natale, frumoasa Argentina. La numai 16 ani, Anya a devenit model după ce a fost remarcată pe stradă de Sarah Doukas.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri