Cum arată Angelina Jolie într-o zi obișnuită. Ipostaza rară în care a fost surprinsă

Angelina Jolie este cu adevărat un sex-simbol feminin. Actrița a atras atenția de la primele apariții și până în prezent, devenind una dintre cele mai recognoscibile figuri de la Hollywood, în toată lumea. Iată cum a fost surprinsă vedeta într-o zi obișnuită din viața sa, când nu apare în filme

Cum arată Angelina Jolie într-o zi obișnuită. Iposaza rară în care a fost surprinsă

Getty

Angelina Jolie a fost suprinsă de paparazzi în timp ce făcea cumpărături la un magazin etiopian de tip boutique, din Los Angeles, cu cele două fiice ale sale Zahara și Vivienne.

Îmbrăcată într-o rochie albă, lungă și încălțată cu o pereche de sandale, vedeta a fost văzută plimbându-se pe culoare în timp ce se uita la diferitele haine etiopiene expuse în magazin. Look-ul său de zi a fost completat de o coafură lejeră, iar machiajul apropae neobservabil.

Specificul magazinului și înclinația actriței către stilul vestimentar etiopian au atras atenția publicului, care cunoaște plăcerile în materie de modă ale renumitei vedete.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu ANGELINA JOLIE la cumpărături

Bărbatul depre care Angelina Jolie a spus că a fost "cel mai bun soț"

Angelina Jolie a fost căsătorită de trei ori cu actori cunoscuți care și-au pus amprenta în industria cinematografică. În viața ei amoroasă, a existat un fost pe care îl consideră „cel mai bun” partener dintre toți pe care i-a avut și nu este vorba despre Brad Pitt.

Citește și: Vedete care se mândresc cu corpurile lor și filmează scene nud fără dubluri

Actorul Jonny Lee Miller a fost primul soț al Angelinei Jolie. Cu mult înainte ca Jolie să devină doamna Brad Pitt, ea a fost căsătorită cu actorul englez Jonny Lee Miller. Cuplul s-a întâlnit pe platoul filmului din 1995, Hackers, dar nu a început să aibă o relație decât la șase luni de la încheierea producției. Odată ce au devenit un cuplu oficial, Jolie și Miller s-au trezit încurcați într-o poveste de iubire care a dus la căsătoria lor în 1996.

Deși părea că Jolie și Miller vor avea o relație de lungă durată, căsătoria lor nu a durat foarte mult. Cuplul s-a separat, un an mai târziu, în septembrie 1997, și și-a finalizat oficial divorțul în februarie 1999. Dar, în ciuda faptului că Jolie și Miller și-au încheiat căsătoria la un an după ce au devenit soț și soție, actrița din Maleficent a rămas de atunci în relații bune cu fostul. Nu numai că l-a numit pe Miller „un bărbat solid și un prieten bun”, dar a mai spus că el este „cel bun soț pe care o femeie îl poate avea”.

„Îl voi iubi întotdeauna”, a spus ea odată, potrivit Marie Claire. „Pur și simplu eram prea tineri.”

Ultimele știri