Aceasta a fost extravaganța lui Justin Bieber și a Hailey Baldwin în ziua nunții lor

 
+3 click pentru
galerie

Justin Bieber și Hailey Baldwin au făcut a doua ceremonie de nuntă pe 30 septembrie, pentru familie şi prieteni. Cu toate că au avut 154 de invitați și s-a dorit a fi  nuntă simplă și intimă, cei doi soți nu s-au putut abține și au făcut o extravaganță cel puțin interesantă.

Sliclele de șampanie cu cristale, rochiile scumpe, mașinile de lux, sau numărul invitaților sunt o nimica toată în comparație cu această extravaganță.

Justin Bieber și Hailey Baldwin au făcut un pas mai departe și a-l suna pe Hedi Slimane, designerul Celine (fostul Saint Laurent) pentru a le crea jachete de piele personalizate. Pe partea din spate a ambelor puteți vedea cuvintele „Soție” și „Soț” încrustate cu pietre.

Și asta nu e tot. Într-o poza Hailey Baldwin scoate în evidență dantura îmbogățită, a soțului Justin Bieber. Cel mai sigur lucru este că în spatele acelor pietre strălucitoare sunt cristale de mii de dolari, dacă nu chiar diamante. 

Citește și: Reacția Selenei Gomez după nunta religioasă a lui Justin Bieber cu Hailey Baldwinfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI