Actrița Evan Rachel Wood îl acuză pe cântărețul Marilyn Manson de abuz și agresiune! Ce a dezvăluit

Celebra actriță Evan Rachel Wood, pe care publicul a putut s-o vadă recent în serialul „Westworld”, a reușit să zguduie din temelii lumea de la Hollywood după ce a lansat acuzații grave la adresa fostului său iubit, cântărețul Marilyn Manson.

Artistul, pe numele său adevărat Brian Hugh Warner, se confruntă cu acuzații grave de abuz

sursa foto: Profimedia

Artistul, pe numele său adevărat Brian Hugh Warner, se confruntă cu acuzații grave de abuz, după ce fosta sa iubită, actrița Evan Rachel Wood din serialul „Westworld”, a prezentat detalii despre relația lor.

Încă din anul 2015, femeia a dezvăluit pentru presă faptul că a fost violată și că a îndurat violențe domestice. Abia luni, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina sa de Instagram, vedeta a anunțat că abuzatorul său este nimeni altul decât cântărețul Marilyn Manson.

Cântărețul Marilyn Manson, acuzat de abuz, violență și viol

Cei doi au avut o relație în anul 2007, pe vremea când el avea 38 de ani și ea doar 19. Trei ani mai târziu, aceștia s-au logodit, dar în 2011 s-au despărțit.

„Numele celui care m-a abuzat este Brian Warner, cunoscut lumii ca Marilyn Manson. A început să mă curteze când eram adolescentă şi, în mod groaznic, m-a abuzat ani. Am fost îndoctrinată şi manipulată spre supunere. Nu îmi mai este teamă de represalii, defăimare sau şantaj. Sunt aici să vorbesc despre acest om periculos şi să apelez la multele industrii care l-au susţinut, înainte de a mai distruge alte vieţi. Sunt alături de numeroasele victime care nu vor mai rămâne tăcute”, a scris Evan Rachel Wood pe contul său de Instagram.

citește și: Actrița Evan Rachel Wood face dezvăluiri șocante: „Am fost violată de două ori!”

Așa cum era de așteptat, mesajul a făcut multă vâlvă nu doar în lumea Hollywoodului, ci pretutindeni.

Apoi, fanii cântărețului recunoscut pentru stilul său excentric au descoperit și declarația făcută de artist. Acesta s-a apărut și a afirmat faptul că acuzațiile făcute de actrița Evan Rachel Wood (dar și de alte femei celebre precum Ashley Walters, Sarah McNeilly și Ashley Lindsay Morgan) sunt false și nefondate.

citește și: Moment de panică! Marilyn Manson S-A PRĂBUȘIT pe scenă, în timpul unui concert. Ce s-a întâmplat cu rockerul - VIDEO

„Evident, arta şi viaţa mea au fost mult timp magneţi pentru controversă, dar aceste recente acuzaţii aduse mie sunt denaturări oribile ale realităţii. Relaţiile mele intime au fost mereu complet consimţite de parteneri cu viziuni similare. Indiferent de cum - şi de ce - alţii aleg acum să prezinte eronat trecutul, acesta este adevărul”, a transmis Marilyn Manson pe contul său de Instagram.

La scurt timp după ce actrița Evan Rachel Wood a făcut dezvăluirea cu pricina, și alte foste iubite ale starului rock s-au alăturat demersului și au mărturisit că sunt și ele victime ale abuzului făcut de Marilyn Manson, pe numele său adevărat Brian Hugh Warner. Femeile au explicat faptul că timp de mai mulți ani s-au confruntat cu sindrom post traumatic, după încheierea relației cu artistul, care era abuziv, toxic în relații și violent.

surse: news.ro, vanity fair

Ultimele știri