Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Actrița Lara Flynn Boyle, de nerecunoscut la 50 de ani. Cât de mult au transformat-o operațiile estetice

Actrița Lara Flynn Boyle este de nerecunoscut la 50 de ani. Excesul de operații estetice i-a schimbat total aspectul.

Actrița Lara Flynn Boyle, de nerecunoscut la 50 de ani

profimediaimages.ro

Actrița Lara Flynn Boyle este de nerecunoscut. Vedeta din celebrul serial Twin Peaks și-a schimbat total înfățișarea după mai multe proceduri de chirurgie plastică.

Cum arată acum Lara Flynn Boyle și cum au transformat-o operațiile estetice

Lara Flynn Boyle era o frumusețe răvășitoare în anii '90. Frumoasa actriță își cucerea fanii cu frumusețea ei naturală.

În prezent, Lara Flynn Boyle pare desfigurată de operațiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului. Faimoasa actriță de la Hollywood, în vârstă de 50 de ani, are o față mai pufoasă, cu buze extrem de groase, care contrastează drastic cu talia sa foarte subțire.

Vezi mai multe imagini cu transformarea incredibilă a actriței Lara Flynn Boyle în GALERIA FOTO

Deși bruneta nu a confirmat niciodată că s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni, primele semne că și-a făcut retușuri au fost văzute la începutul anilor 2000, pe vremea când ea și Jack Nicholson formau un cuplu.

Când s-a căsătorit cu agentul imobiliar Donald Ray Thomas II în 2006, fața actriței a părut că a trecut printr-o nouă intervenție chirurgicală, iar mulți experți au crezut că a fost supusă unui număr mare de intervenții, cum ar fi rinoplastie, mărire a buzelor și lifting facial.

În 2010, doctorul Paul S Nassif, un specialist în chirurgie plastică din Beverly Hills, a spus: ''Ar trebui să se abțină de la orice proceduri suplimentare în acest moment''. Dar motivația din spatele acestor operații estetice în exces se pare că ar fi fost teama de bătrânețe. Lara s-a temut de faptul că își va pierde frumusețea, fiind nesigură de supraviețuirea ei la Hollywood, așa că a continuat să își deformeze trăsăturile.

Lara Flynn Boyle a recunoscut că este îngrijorată de faptul că nu va rămâne tânără și că va pierde teren în fața actrițelor mai tinere, care îi vor fura rolurile. ''Nu există atât de multe roluri pentru femeile în vârstă. La nivel de vanitate, nu aștept deloc să îmbătrânesc - cred că arăt destul de bine acum'', a declarat actrița, potrivit dailymail.

Vedeta a ajuns pe culmile succesului odată cu apariția sa în seria Twin Peaks a lui David Lynch. Serialul s-a bucurat de un adevărat succes, de vreme ce s-a derulat din 1990 până în 2017.

Citește și: Ana Morodan, adevărul despre toate operaţiile estetice pe care le are. Cum și-a transformat chipul contesa digitală

Recomandari